dayy2023 發表於 2023-1-20 23:40:02

楓葉林無敵飛機手報告

楓葉林無敵飛機腳陳述

昔日支早跟妻子同佢班姊妹上深圳購家 dup 骨好容兼食海陳 , 趁佢天好容支甲需時 , 靜雞雞一條友鼠左去楓記嘆個靚骨 , 事前梗係呃我妻子話去巨匠兄引見既書鄉睇書 la , 上到去搵廖總話佢已番 , 諗住搵前次個換衣聰仔 , 面知又話佢番夜班 ~ 激死 , 幸虧冇話冇人理我 , 司理國哥自動埋僧號召 , 冇蝕底恰似巨匠兄話齋晌朶桑拿街兄弟 , 事先同國哥批注唔念開年夜省事 d 囡囡煩我 , 別的要趕工夫念要個腳勢好既.

到轉角尾兩房情況好靜下 , 能夠昔日人唔太多並且樓下間的士下執左閉係以是連隻蚊飛過皆聽到 , 等左冇耐睹到囡囡僧 , 下挑身體黑白皙 ok 支貨 , 馬上同佢講唔駛 dup 要馬上出水 , 個囡囡好有職業品德話比我知唔駛咁慢有年夜把工夫 , 無法我要趕工夫冇計 , 進來lor 完油除褲開端僧料 , ho ~~~~~~~兩隻腳恰似冇骨咁樣又搓又推又掃又摸又拖又 r 又頂 , 推油推到我嗌拯救史無前例咁舒適:th_up::th_up::th_up: 值得一讚 , 一粒鐘唔夠搞掂走人 , 櫃裏埋單支 148 加左 20 劣惠 , 臨走時話下次能夠搵番佢幫我揀囡囡 , 仲話我天假如係睇網既能夠 24 小時有 $20 的士費回贈 , 無需求受晨 9 早 9 劣惠工夫內限定 , 總括昔日支鑊好合意試到個無敵飛機腳 ~ good:th_up:.

[ Last edited by 肥西孖寶 on 2005-12-5 at 01:15 ]

梨波儿 發表於 2023-2-7 13:11:58

小手一抖,積分到手!

123457166 發表於 2023-3-30 23:20:08

我是個湊數的。。。

我是来围观的逊 發表於 2023-6-24 02:50:36

有競爭才有進步嘛

m4659631 發表於 2024-2-23 01:27:42

沙發!沙發!

追上前面的 發表於 2024-3-17 16:29:04

:lol不錯
頁: [1]
查看完整版本: 楓葉林無敵飛機手報告