dayy2023 發表於 2023-1-20 23:40:02

投訴名記的no.%@

贊揚名記的no.%@

依條女齊無service可行......part 1..按瞭10分鐘便話好攰....唔按呀......睹佢身體皆幾好........是但呀....便黎part 2呀.......死呀....上到床成條死魚咁....我收支收支瞭15分鐘便出左.....然後便話好攰....叫我比佢走........我叫佢按多陣呀........便實係按多陣.....2分鐘呀........佢房到出房的工夫好唔多一個鐘.........但係成個曆程隻有30分鐘......12分鐘massage.....減上我插出插的工夫用瞭15分鐘.......其餘工夫佢隻係坐係度煲煙......d條女我唔會有下次

枣强公用号 發表於 2023-1-31 02:12:45

有競爭才有進步嘛

准藏智虽 發表於 2023-5-27 11:55:58

不錯,支持下樓主

身无分文的少年 發表於 2023-11-27 15:03:26

不錯,支持下樓主

就放荡不羁就h 發表於 2024-1-12 14:17:09

支持一下:lol

123457015 發表於 2024-6-17 06:01:02

:lol不錯

银鲜目江探 發表於 2024-7-8 12:46:59

路過,支持一下啦

123457227 發表於 2024-7-26 10:16:20

前排支持下
頁: [1]
查看完整版本: 投訴名記的no.%@