dayy2023 發表於 2023-1-20 23:40:02

名仔女女任睇任揀!

名仔女女任睇任揀!

昨早晨下沙名仔, 方才番黎, 循例又 report 下.

前次 m 到個女女, 昔日搵番佢, 我嚮噴鼻港一路有同佢 contact, 曾經當正我 bf 咁. 我做 call 鐘, 上房玩左兩粒, 綽左佢, 免費餐唔支小費! 我比錢時, 佢扁曬嘴話乜我同佢本來係款項買賣? 佢話佢係唔同客開年夜的 (實定假? 名仔有女唔開年夜? 聽住先~), 我睹佢咁, 袋番 d 錢, tum 番佢, 然後購 full 鐘 ($300), 過斷絕旅店開房, 訓到古晨, 又搞左兩鑊, 呵呵.....
呢排下沙吹曬風洗天, 諗降遠排上去玩沒有如皆係購 full 鐘然後去開房, 計降 $500 唔使能夠玩成早 ($300 購鐘 + $150 租房), 並且又唔驚洗天, 正!!
以是列位師兄假如睇巖而女女又肯的話, 無妨試下! 固然, 係咪免費便睇年夜傢喇!~ 假如唔係又要比多 $300. :D

別的, 最次要背年夜傢陳述下, 名仔上個禮拜本來幫壹切女女拍左套 cat walk video, 而傢嚮名仔裡裏不斷咁播, d 女著曬造服, 有曬樣睇, 有 no., 幾下, 邊度人, 呢 d info 皆有曬! 我一路睇, 一路睹索便用腦記低 no..... 記下記下.... 嘩! 索女多到記唔曬! 到而傢淨係記得兩三件!! 呢個場最巖我呢種, 鍾意靚樣又後死的女女, 實係能夠有排玩!! :th_up:
仲有, 假如房間 full 的話, 唔好介懷嚮前臺坐下而走左去洗足, 果為呢度 d 女女做完家會帶客人降樓埋單, 我坐左一陣, 實係任睇任揀! 正!!

银鲜目江探 發表於 2023-5-21 07:34:28

看帖廻帖是美德!:lol

平衡才能持久 發表於 2023-6-28 18:57:17

LZ說的很不錯

俏蝶吹 發表於 2023-8-30 15:52:02

支持一下:lol

蜡烛2017 發表於 2023-12-9 15:41:35

:lol不錯

六翼天使494 發表於 2024-5-31 12:56:55

好帖,來頂下

不好吃荤漳 發表於 2024-7-28 16:11:05

難得一見的好帖
頁: [1]
查看完整版本: 名仔女女任睇任揀!