dayy2023 發表於 2023-1-20 23:35:01

35元打飛機

35元挨飛機

小弟覓日蛇王走左上深圳,止經戰爭路,睹到有間好容好髮戚閒中間,恰似叫鑫源,視下裏,咦,面解無飛髮椅?門心坐住兩條馬蘭勞,此中一招腳叫我去試下, 到隻睹一條女坐左梳化, ?唔係化, 無女? 條馬蘭勞便叫條女號召我, 到去房間粗大, 條女便叫我低推拿, 按左幾隻字後問我挨唔挨飛機, 我問幾錢? 她居然道不消錢, 下, 有咁年夜隻甲? 咁便拿拿聲除褲, 我隻腳便伸去摸波波, 唔, 皆幾有腳感, 但隻可摸波, 不成面mm, 佢重錫我上身另我更high, 出家後埋單, 一粒鍾35皮, ! 實係咁抵? 再視實d, 本來有很多多少女曾經返左工, 有幾件重好索下, 下次一定再去, 睇睇有沒有另類效勞先!

找食的麻雀粮 發表於 2023-8-17 12:17:23

不錯不錯,很好哦

老橡树1 發表於 2023-8-22 09:52:21

路過,支持一下啦

钟情695 發表於 2023-12-2 07:46:17

LZ說的很不錯

狂风974 發表於 2024-2-1 02:24:25

學習了,謝謝分享、、、

清风吹袭断 發表於 2024-2-20 03:59:39

LZ說的很不錯
頁: [1]
查看完整版本: 35元打飛機