dayy2023 發表於 2023-1-20 23:30:00

迎新春報告

迎新秋陳述

小弟覓早慾水下漲, 先去左民塘既一樓一食諗住供其食個快餐settle佢算啦, 去到個蜜斯個樣too old la, 但body figure皆算ok, 已埋o羅...唉...失事...齊程集合唔到, 做左15分鐘再換左4~5個姿式皆唔得, 蜜斯裏烏, 同我講好攰, 沒有如挨出黎,我又是但, 但hj沒有果, 佢仲問我係咪有成績...新年流流, 算. $320豪比你
醉起apm劈面有徹夜車上皇崗, 而傢又"興烚烚",沒有如上三沙啦當刻獸慾打敗左明智, 單拖便上左去啦
車上恰左陣, 跟住過左閉, 咦~brother引見既名俗濤係上沙定下沙呢? 我皆唔Q記得, 上左的士, 去左上沙先覺唔對路再去下沙, 一睹東圓X珠間家, 小我私家定曬
去左search番名俗濤, brother引見得該當唔會好, 淨係聽講D囡囡串.
OK, 要高朋房, "陳死, 唔美意思, 冇房啦, 得番奢華房", 比多三條又面話, 去到個情況比念像中企理, 同部少講要後死, 心愛FEEL, 走肥而唔要矮, 第一個BG黎, 論隸貌實在冇得彈佢(8成黎姿FEEL, NO. !^&amp, 但佢又衰正在果對熊貓眼, 唔該訓番8個鐘再返工啦, 費時等陣做做下佢訓著面算?
第兩個黎, 好肉體樣喎, 小眼但好Q, 又黑皮膚滑, 身裁唔算好標青但夠均勻:th_up:先黎似有若冇既推拿, 跟住恰似無線個套家咁...覆雨番雲
靚女度: 7.5~8/10 (depends on brother既愛好)
身裁: 8/10
fm: 江西
No. : 係64既倍數, brother本人估啦
呢度同brother分享下, 實在個前奏做好D, 囡囡既效勞亦會UPGRADE, 覓早同個MM有傾有講, 年夜傢皆做得投, 佢仲話冇客恰似你咁會挑情令佢咁念要(EVEN係吹火但好耳) 完過後仲一齊洗沐又相BM一番, 佢再批個梨我食, 效勞:th_up:
埋單, $198(奢華單鐘) + $300小費 + $80(醉比條女既一個CALL鐘)
皆係果句, 出玩最松要高興, 同埋我賭咒當前唔去噴鼻港D一樓一, 仆佢個街, 古時昔日仲有D咁既效勞 我沒有如番年夜陸救國盡享溫順

Aim_yuan 發表於 2023-4-17 11:44:04

看帖廻帖是美德!:lol

晚景入寒窗 發表於 2023-6-28 02:47:34

幫你頂下哈!!

光荣与梦想483 發表於 2023-10-2 20:46:00

謝謝樓主,共同發展

街角386 發表於 2024-2-29 02:27:46

LZ說的很不錯

雪域蓝眸蓝nz 發表於 2024-3-14 18:45:32

過來看看的

123457276 發表於 2024-3-21 14:17:41

LZ真是人才
頁: [1]
查看完整版本: 迎新春報告