dayy2023 發表於 2023-1-20 23:30:00

細老拈到條囡淫水,會唔會傳染到愛茲

細老拈到條囡淫火,會唔會感染到愛茲

本人第一次去下沙玩心念比力多囡,去到名記要佐間高朋房$168.有衛生間,能夠一齊洗黑黑,司理帶蜜斯去一看皆唔錯,於是要佐佢.小妹先扶我躺正在床上,她本人先漸漸脫失落本人的衣服,當mm脫下乳罩時,兩個烏黑下挺的乳房跳出去,呵呵,好一副妖怪身體啊,乳房年夜且堅硬,看看乳頭是粉白色的,並且頭出有凸起去,乳暈很小,啊!那便是極品啊,我即刻本人脫失落本人的衣服,抱著囡囡便出來沖瞭,但是她隻是幫我的渾洗我背部處所,別的皆無幫我洗,我便隻有本人洗戰搓佢個波波.上到床佢話佢係戚息室,看松影戲,可唔能夠開電視,心念ok啦,比佢開,面知佢本來睇松鬼片,唔理照上,佢一睹我扯旗便幫我戴袋,我便開端抽插,插唔到幾,條囡散眼便掛住睇電視,攪到我無曬引,便硬佐,比佢唧佐出,個袋便有一半重係條囡便,我便松係脫番去啦,(事彼先知驚,唔知細老拈到條囡淫火,會唔會感染到愛茲,請各年夜佬輔導!!!!!!),成果皆係出唔到,要條囡用腳先出到,無引………

123457264 發表於 2024-2-24 13:14:49

LZ說的很不錯

便宜老鼠药沼 發表於 2024-3-7 00:07:57

看帖廻帖是美德!:lol

乐态思 發表於 2024-3-11 22:20:27

我搶、我搶、我搶沙發~

earth20011 發表於 2024-8-9 22:18:21

學習了,不錯,講的太有道理了
頁: [1]
查看完整版本: 細老拈到條囡淫水,會唔會傳染到愛茲