dayy2023 發表於 2023-1-20 23:25:00

驚喜的週未&週日

欣喜的週已&週日

有條老家係禮拜五約我禮拜六朝咁早上去,佢約左我很多多少次,推唔到去,惟有硬上,以後佢帶左我去拆大衆巴士(第一次拆),從前去玩皆係拆的士,古次便拆左一架恰似叫336(唔記得336定366)以後到左陽光病院,再轉架10號車到沐日會所四周降車,到左我個目標天--湖貝,尾先條老家帶左我去樂土路一間叫維港o既酒樓食家,D家我以爲好易食
第一個嚇死我欣喜,老家帶我去左髮廊,由於我唔知代價,條女鍊兩鍊又渣我又摷我,又話挨唔挨飛機,佢話要100,我話咁貴,咁我寧願本人挨飛機好過,佢話咁做愛啦,皆係200咋,我話我係沙咀食過快餐皆130,佢死皆唔加,我算我訓,唔理佢,佢又坐係度訓,過左幾分鐘,佢又撩我吹簫,我又問佢多少,佢話150蚊,我話我100蚊飛機皆唔挨,你估我150蚊俾唔俾你吹丫啦,佢便烏曬裏持續坐係度訓,過左幾分鐘,你皆係一鐘架啦,我話係,跟住佢話夠鐘啦,實在左去得半粒鐘,佢便一枝箭走左,我漸漸止返降去埋單......咁便無左25蚊
以後去搵老家,佢同佢條女逛完街,條老家好鍾意賭,佢又去左背西賭o個D口角波,我唔鍾意賭,o個到氛圍又污濁,於是我問佢能夠賭幾耐,佢話個發鐘,咁我話我去鬆骨,於是走左去東風鄉鬆骨
第兩個欣喜,去到沖完涼戚息室又唔,便話房嚕,扮無number,一陣技師到,從前黎過,皆預左27~35閣下,以是無諗著換,黎o個個無30皆有29架啦,但身體仲好正,把聲仲好姣,實在我天皆一曲皆很多多少家講,曲到按左足時,佢抬起我左足,以後伸埋壓降去,個足居然到個袋袋到,我話唔好唔好,佢問係唔係痛呀,我話唔係,再壓降去,秋袋皆無,以後皆一曲環繞咸幹家黎講,我話我仲青頭仔黎,唔念咁快便爆袋,佢話咁念唔念俾左姐姐.....無法,以後5面九,我要佢鍊返前裏,我叫佢一齊睇啦,佢便坐左我左邊用幫我用足踩年夜腿,以後係踢我細路,跟住睇到影住一個女配角,佢話佢好靚,我話好彩你皆知本人醜,搞到我好D嘔,佢便成小我私家坐左係我個肚度,佢話念嘔丫嘛,而傢要坐到你嘔,我話嘔唔出,佢便成小我私家再座落我條家到,話等你無得做處男,咁o既情況,我梗係一於渣佢屎忽,又得喎,渣左10下到,佢先坐返降黎,過多兩個字便夠鐘嚕,實在佢半途背訓鍊頭時,我皆無放隻腳側邊,皆係腳疊腳放係頭頂,有幾下皆悄悄面佢波波,剩係知佢無作聲,又有沒有咪咪咀笑便唔知,果為我咋訓中,睹昔日有咁o既欣喜,我叫佢幫我埋單,拎左100蚊俾佢,唔使找啦,我諗咁多師兄一定會話我癡人架啦,我認架,唔好係上面回應到踩我一足便得架啦
仲有兩個欣喜,不外念抖一陣,要用飯,夜D挨埋去...........

肥皂沫沫盘 發表於 2023-3-8 05:20:54

幫幫頂頂!!

15155324777 發表於 2023-3-21 20:53:08

我是來刷分的,嘿嘿

后会无期846 發表於 2023-8-27 06:41:24

真是 收益 匪淺

123457305 發表於 2024-4-15 05:02:47

小手一抖,積分到手!
頁: [1]
查看完整版本: 驚喜的週未&週日