dayy2023 發表於 2023-1-20 23:20:00

飲酒醉被幹

喝酒醒被幹

昨早小弟同班FD去沙咀卡推OK(其時皆飲左唔小)到去房好壹般飲兩柸跟住梗係(間)女架啦,嘩D女幾乎芳華無敵,我唔理3 7 21 (間)件身體好又索又自動架啦條女實係好自動猜左幾板枚便坐上我年夜髀狂UN攪到谷曬上腦(D酒粗)UNUN下又再飲過,2 ,3 個鐘到啦我同條女皆飲到啤啤婦,佢推我上房,一到去我比佢推左降床鋪(其時我皆神智沒有渾飲醒酒),佢高低其腳比佢強忠咁,佢好自動恰似一隻十分機渴既家馬搶曬薑,我皆唔知比佢攪左幾耐,年夜佬細皆比佢攪到揭揭服服,訓醉左皆唔知其時我有沒有帶套,列位年夜佬假如實係中招會有咩癥狀,幾時會有前兆,請指教

单丁鹤纷 發表於 2023-3-21 00:03:18

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

小雨粑粑2012 發表於 2023-5-23 21:53:47

過來看看的

心醉的斜阳呈 發表於 2023-6-11 15:48:22

寫的真的很不錯

earth20011 發表於 2024-1-11 17:27:25

不錯不錯,很好哦
頁: [1]
查看完整版本: 飲酒醉被幹