dayy2023 發表於 2023-1-20 23:20:00

玩過羅湖村請進

玩過羅湖村請進

古曰顛末羅湖水車站突登左羅湖村止左一圈(果為真正在太遠水車站,便足)
哇!羅湖村皆很多多少間髮廊,間間皆坐左很多多少女女系度,有D仲坐正在髮廊裏面,我留神到每間約七八條女更有兩至三件正既!幾吸引下
唔知果度D髮廊系面弄法既呢!一般咩價?
有條阿姑(皮條)已經問我要唔要蜜斯話1OO蚊Q,實在我皆5知呢件阿姑(皮條)唔知佢屬邊間?
唔知果度仲有沒有開細既弄法既呢?開細又咩價?

仲有羅湖村心有個警崗,實系唔知安唔甯靜呢?

[ Last edited by ak-47 on 2006-3-18 at 00:13 ]

我心如烟卸 發表於 2023-1-27 15:49:59

前排支持下

123457294 發表於 2023-2-14 05:20:05

我是個湊數的。。。

沙941 發表於 2023-6-17 06:55:20

過來看看的

123457264 發表於 2024-4-30 12:37:03

支持new161

身无分文的少年 發表於 2024-7-2 08:10:31

多謝你分享

wpwexx127388 發表於 7 天前

支持一下:lol
頁: [1]
查看完整版本: 玩過羅湖村請進