dayy2023 發表於 2023-1-20 23:15:01

下沙戰況報告

下沙戰況陳述

覓早到下沙玩週街冇乜港人 , 隻睹有囡囡取雞頭週圍吱 , 坐晌茶餐廳住街中狀況 , 暫唔暫有 ko 巡太久唔暫有保安仔止過 , 比及老友過僧話比我聽千偶唔好晌髮廊流連 , 是閉等你一帶女出街即搞你 , 要搞出羅湖區風險細 d 咁話 , 兩條友漸漸度步 , 止到東圓城市斜劈面個池時 , 睹到東記有兩男兩女比 ko 鎖住出門心帶上車 , 正在場很多多少人圍不雅不外好少港人 , 聽到側邊 d 雞頭細細聲講年夜前早 ko 先至上去推過人 , 面知古早又僧 , 古次比人推果兩果一睇便知噴鼻港仔廿幾歲果隻 , 睇完 show 跟老友挨的出羅湖區玩 , 本應走友念去益記 , 何如我一心念要開年夜以是去左楓記玩 , 玩完跟住訓天光走 , 羅湖區反而海不揚波冇乜出格睹到有 ko 有咩出格舉措 wor.

若宸2017 發表於 2023-7-20 07:02:18

小手一抖,積分到手!

愿为素心人 發表於 2023-11-21 05:17:32

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

Holily1985 發表於 2024-1-19 08:29:54

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

心醉的斜阳呈 發表於 2024-1-20 18:05:21

多謝你分享

核桃脆 發表於 2024-2-26 12:35:43

LZ真是人才

玲嘉婕嘉n 發表於 2024-5-29 06:22:31

看帖廻帖是美德!:lol

醉生三世生d 發表於 2024-8-18 04:31:34

LZ說的很不錯
頁: [1]
查看完整版本: 下沙戰況報告