dayy2023 發表於 2023-1-20 23:10:00

今日去某某桑拿聽到......

昔日去某某桑拿聽到......

古早去某某桑拿(名便吾好講啦,不外很多多少人城市去過)出水,
覺察有d吾對版,
room後囡囡dum骨時有d慌張,
一有人正在門中講家時便視住門心,
出水時便愈加啦.
厥後完時後問反她,
本來前兩日有人掃場,
有兩個噴鼻港人被捉,
恰似重話要告訴傢人and另減5000元年夜元先放人,
兩個骨女便吾知面.
我問你天吾系付瞭錢去疏浚,
囡囡話脾得一個又脾吾到另一個,
以是便失事瞭.
以是列位兄弟實系要當心d啊...............

老鼠飞出亚洲言 發表於 2023-5-18 11:34:11

我是來刷分的,嘿嘿

甜言疯语 發表於 2023-6-29 17:41:21

不錯,支持下樓主

康乃馨老太 發表於 2023-7-31 10:23:17

好帖,來頂下

forregistuse 發表於 5 天前

LZ說的很不錯
頁: [1]
查看完整版本: 今日去某某桑拿聽到......