dayy2023 發表於 2023-1-20 23:10:00

竹園銀河賽後報告

竹園銀河賽後陳述

晏晝上完僧度蒲跟腳北上救國 , 特登揀正早飯工夫 happy , 本應同老友最後唔係揀僧間 , 不外裏面風頭水勢貪僧度冇咁揚咁解 , 冇僧得耐很多多少囡囡同知客唔同曬 , 但係司理仍舊係胡仔佢仲認得我 , 古次彈左個 !( 年夜肉球少女比我玩 , part 1 dup dup 一般能夠係新腳閉係 , part 2 主動波上身罩罩消除束膊沒有特行 , 重好鬼自動 kiss 我頸耳 lin 的位置 (好 high) , 坤柴猛火互卒之下隨手背下滑 , 靜雞雞細細力背住mm摸去冇對抗 , 唔摸由至可一摸嘩~~ 曾經幹曬........實誇大 , 但係其時佢隻腳磨住我細佬已停過 , 一齊互卒互摷之下好快爆槳 , 過後實係念攬住胡仔錫番濃 , 僧次係識佢以去引見當中最好既一次:th_up:.

題中話 , 老友虛心 on 居居搶閘比錢愚下愚下, 巖巖我重着松褲省事止進來住 , 立即叫老友走番回頭同支銀發言睇桑拿街既 , 馬上退番$52 慳很多多少, lor 僧食左佢夠好咯.

珍爱1103 發表於 2023-2-23 09:21:25

沙發!沙發!

象棋达人 發表於 2023-12-9 07:30:17

謝謝樓主,共同發展

123456865 發表於 2024-1-3 10:06:16

支持new161

123457025 發表於 2024-2-23 05:57:12

過來看看的

普通人物怨 發表於 2024-6-3 11:57:33

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。
頁: [1]
查看完整版本: 竹園銀河賽後報告