dayy2023 發表於 2023-1-20 23:10:00

下沙之行

下沙之止

4月19日,上深圳羅湖貝探老伴侶(老伴侶明天女女剛一歲死日),先到樂土路食早飯兼上他傢湖貝新村吃蛋糕,而飲瞭兩杯!有到去過貝湖新村遠樂土路進口既巴挨皆知有間新温州鄉既,而果度D女女實系相稱流鼻血的!視到心火皆流埋!不外從已有去過。好瞭,早晨9面分開貝湖,本念去四周全部正骨算Q數,止去到遠巴土站忽然剛有架唔記得叫Kxx既巴士係去下沙的,於是帶住少量灑粗下胆細細咪上左車前去下沙(3份一心態比頭先睹果班新温州鄉班靚女惹起我性肉,三份一心態系又念往名俗圖三份一心態是念探索下沙現左乜家情況既),坐半個多小時巴士酒粗已過,並完整蘇醒瞭。
好瞭,降車止過天僑到到瞭下沙村中間天帶各街講!哈,到瞭,四周皆系的ko電單車系度,實系很多多少!(分離部處的)
十面非常,我止到名俗圖,四個知客系度兩個索到爆!原來念!但念早面才
去。
不外唔好講呢D瞭,而傢正題:年夜傢去過名俗濤四周皆知步止沒有到幾十步有條街轉左可另一條街架啦(果度有兩間正規收型屋果度),收型屋劈面有條後卷!
哇!做乜尻呀?幾十人系條街度睇家既?本來成班KO系後卷推人!有戎服、也有便拆(小弟初次瞥見ko便拆的),四周停左一架ko中型公傢車,一架ko麵包車、一架小型ko豬龍車!兩架ko鐵馬!我皆係度睇家!睹距推左一個身脫白色造服
既女一個半少頭髮男性,唔知仲有沒有再推人?歸正我皆不肯暫留!不外那條後卷雖遠名俗圖但應沒有是名俗圖!而名俗圖斷絕的另一所桑拿既收客面龐則慌尻曬!
於是我供能其找一間無性感穿著收客既骨場,沿途有很多ko電單車系度!苦
我去左一間(乜家碧桂園)幫襯正骨算瞭!
上到去居然又系正場,但洗足妹倒是做洗足兼正骨的,脫活動拆的,其他女仍然是脫性感衣服做推油既!面番洗脚足妹。
尾先之前我問換衣面解上面苦能多KO既?佢話唔知咼!
再問洗足兼正骨女,佢話能夠系查房咼!佢仲話名記早兩日比人推左兩件,仲要告訴傢人!不外碧桂園睹呢個場皆無乜客源!正骨女仲話連呢度皆成日查,
最搞笑系:我按完瞭我問個司理喂上面好鬼多ko咼,你知佢問我咩?佢話隻系掃賭咼你定心黎呢度玩啦,好甯靜架

[ Last edited by ak-47 on 2006-4-20 at 23:45 ]

http://blog.donews.com/images/blog_donews_com/sbewcw/30400/r_Im.jpg

木头哈喇子崭 發表於 2023-2-18 04:49:10

幫幫頂頂!!

Holily1985 發表於 2023-12-11 00:29:51

看帖廻帖是美德!:lol

咑啲呿迗嘡迗qc 發表於 2024-3-22 19:18:04

找到好貼不容易,我頂你了,謝了
頁: [1]
查看完整版本: 下沙之行