dayy2023 發表於 2023-1-20 23:05:00

請指路........

請指路........

華強(唔知北定北)路果間康體戚閒有冇鬼鼠嘢?(連個名皆係記得咁高低)

果為我覓日晨(係上午八面半)我個伴侶仔(佢從前主場)話好耐無去過以是去,我話無所謂咪去囉!個場便一層樓過,拆建便唔算新,勝正在整齊,揼足妹有火準(指工夫)我以後同個伴侶仔玩治面河馬(睇住 Number 紙治面),到房覺察唔錯,重好有童愛玲 feel (固然年齒便梗係隻得童愛玲嘅三分兩喇)不外揼骨工夫絕對唔好,隻係佢唔講嘢時個樣便好 cool

水497 發表於 2023-2-14 05:16:52

沙發!沙發!

XY890 發表於 2023-3-12 00:26:30

我搶、我搶、我搶沙發~

什么大师特 發表於 2023-3-24 06:09:07

不錯,支持下樓主

123457333 發表於 2023-10-17 00:20:07

好帖,來頂下

紫愚灵 發表於 2024-8-11 12:46:01

學習了,不錯,講的太有道理了
頁: [1]
查看完整版本: 請指路........