dayy2023 發表於 2023-1-20 23:00:00

巖巖係沙咀食完快餐

巖巖係沙咀食完快餐

無 KO, 覺得上幾甯靜
皆有很多囡囡企街, 有 D 城市自動叫我, 有個仲幾靚. 不外係仄的, 小弟對年夜波有愛好 D

以後係後巷 (能夠便係你天稱既木人巷) 搵到條正女, 黑黑, 年夜年夜, 靚靚, 下下
斷絕企左個男雞頭, 佢問我有沒有愛好, 我話 OK, 問佢幾錢, 佢話 150
以後便馬上跟佢上樓

到屋睹到佢姐妹便係睇電視, 原來有愛好叫埋佢挨單挨, 但最初皆無
以後一齊洗沐, 實係幾年夜下, 一字西. 但 pk, 很多多少格推底毛. 馬上無曬 mood

到房, 情況能夠用唔掂黎描述, 不外有空調皆算瞭
以後問佢吹唔吹, 佢話 ok, 以後我叫佢唔戴吹, 又 OK 喎
吹左一陣, 無曬欣喜, 以後叫我套槍上陣, 以後插左五六十下, 便爆槳
原來念黎多 Q, 但係睹佢條毛....算瞭

埋單 150 走人...

咁便食左我第一次的快餐....實係幾快

历史人物费 發表於 2023-2-6 02:57:04

前排支持下

123457015 發表於 2024-4-24 20:59:25

路過,支持一下啦

123457245 發表於 2024-5-12 11:38:42

學習了,謝謝分享、、、

或许你会吞 發表於 2024-7-23 05:28:47

真是 收益 匪淺
頁: [1]
查看完整版本: 巖巖係沙咀食完快餐