dayy2023 發表於 2023-1-20 23:00:00

夜潛~黃碼+黎明~明記

夜潛~黃碼+拂曉~明記

各巴挨好
昨早風年夜雨年夜,又係潛火好機會,閒話沒有道,正題先.
三鼓去到黃崗,閘心條蛇仔話有vip咭收,可挨八合座公司車非常鐘後抵達,呢度個火池唔錯,樓底好高低,愛做gym同好式桌球的巴挨能夠係呢度耗損下體力至房.及後叫李司理埋黎吹下火,佢收我一張餐卷,裏面包一湯一飯或粉裏,飲食後,我話試下日式啦.
骨女!)@ 模樣似馬去華橋
按骨推油技考, 普壹般通, 委曲及格.
前線腺 又按得幾好下,時期又客又bg顛末要久停一下,跟住bg問我係咪要推出黎,
我話梗要啦靚女,以後脫褲挨出黎,衰惠小費100.可簽單.
沖個涼後出黎按足,mm仔幾好傾,我話有時機跟佢去disco 襯下
按完足找女主任問佢攞多張餐卷,跟住叫佢擺設試下呢度的泰式,房間比日式房好,面解呢????
果為日式房遠 kitchen,聽到炒餸聲,床單同毛巾又陳又舊,間房恰似有陣黴味,泰式房便企理很多,氛圍又夠暢通.
骨女 !^8 模樣身型ok ,有隻牙崩左極少幾心愛下.
按骨技考, 普壹般通, 委曲及格.
80分鐘事後,我問佢有沒有得起機,佢話無,咁梗係唔勉人天啦(能夠園地係泰式房同埋我係新客&#21865按完訓左陣好唔多天光..........待絕
出格道謝巴挨amber,james

成哥337 發表於 2023-9-8 04:17:09

難得一見的好帖

肥皂沫沫盘 發表於 2023-11-19 17:34:09

路過,支持一下啦

厕层柴 發表於 2024-3-25 21:33:44

看帖廻帖是美德!:lol

珍爱1103 發表於 2024-5-13 12:52:26

沙發!沙發!

象棋达人 發表於 2024-7-17 00:21:09

我是個湊數的。。。
頁: [1]