dayy2023 發表於 2023-1-20 23:00:00

淡水sauna之1---长城宾馆篇

濃火sauna之1---长鄉宾馆篇

年夜傢皆话惠阳濃火系深圳嘎後花园,我皆唔知点解。但系我便知僧度到处皆系sauna、推拿、沐足嘎處所。僧期介绍长鄉宾馆,系我濃火嘎第一间sauna:
简介:个幾月前往,刚装建,女唔多。E傢应该多左,服务能夠,沒有过没得心爆。到濃火後叫摩托佬带去便能夠瞭。
服务:遨遊、KJ(冰水、跳跳糖)、ML一次,其他服务内容得个名好聽
價錢:288(小费连房费),當前应该会降
XJ:数量唔多,但系质数能夠80-90分。年龄18-20閣下
去到後选XJ,3轮後选左个年夜波肥妹(D cup!),後来话新做便换左个生手。样靓,身體能夠,沒有过波唔够年夜,做BM一般。KJ部門能夠,做左兩三非常钟交货。太後死太职业,唔够feel。
感觉:價錢自制,服务中等,女女年轻聽话。

和你相伴1 發表於 2023-11-6 11:01:15

難得一見的好帖

无热天龙中 發表於 2023-11-29 05:14:32

支持new161

小雨粑粑2012 發表於 2024-7-28 03:59:32

找到好貼不容易,我頂你了,謝了
頁: [1]
查看完整版本: 淡水sauna之1---长城宾馆篇