dayy2023 發表於 2023-1-20 22:45:03

請幫忙, 有關中港通訊問題

請幫手, 有閉中港通信成績

我正在那裡search 過皆找沒有到有閉成績,
我係新仔, 期望列位幫輔佐!

如今帶 噴鼻港腳提 去深圳,
1. 隻要較我的接駁鈴聲選瞭歌直,咁任何人挨給我皆係聽到那尾歌聲, 唔知我係邊的
2. 正在深圳挨回港call 給噴鼻港人, 對圓亦是睇唔到你德律風號碼有異常的
根本上已保障到本人止縱

可是,正在深圳聽噴鼻港德律風要$6.xper min.,
挨回港call 要 $4.X per min.
正在深圳挨深圳德律風皆要 $3 per min.

好重皮.

乘車時我常睹有人sell 甚麼一卡兩號,噴鼻港鈴聲, 飛線遨遊等等.
但我實係睇到一頭霧火, 睇極唔明, 問又驚佢呃我話乜皆得

以是我念列位教下我, 我念要的效勞係, 申請瞭一張年夜陸號碼後

1. 返到深圳, 飛線去年夜陸卡, 噴鼻港人挨給我係以為我正在噴鼻港的
2. 用年夜陸卡挨回噴鼻港, 佢又能否睇到號碼同噴鼻港一樣呢
3. 能夠俾個號碼bg. 等我回港後可取她sms

我皆唔知有冇咁既效勞, 假如有邊間牢靠一面,
thx

幸福341 發表於 2023-10-10 13:44:22

前排支持下分享

老顽童760 發表於 2023-11-10 17:40:37

前排支持下分享

123456879 發表於 2023-12-21 14:22:09

支持new161

强绝商爸摇 發表於 2024-1-7 00:28:01

看帖廻帖是美德!:lol

群主713 發表於 2024-5-13 03:31:55

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

刘金栋 發表於 2024-8-25 23:50:05

謝謝樓主,共同發展
頁: [1]
查看完整版本: 請幫忙, 有關中港通訊問題