dayy2023 發表於 2023-1-20 22:30:02

新開張金龍舟休閒中心

新開張金龍戚閒中間

皇禦苑皇鄉廣場新開金龍戚閒中間,有沒有巴挨試過。
我原來上去嘗嘗,有個人員比張20蚊虐待券比我,我睹到個人員腳背上紋身圖按,
我便冇上去,怕去左烏店被伸,於是去左白樹林,幫我按個技師腳骨十分好。
惋惜太守舊,推pp皆係推一半pp,到前裏年夜脾筋推皆唔推。
總括去講、腳、足、頭、背、按得好好,夠力火。
我按港式推油88單鐘收年夜堂項目。

ssg888 發表於 2023-8-12 16:44:15

LZ說的很不錯

冷专问 發表於 2023-8-29 00:48:28

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

么斯汀 發表於 2023-10-31 11:26:44

相儅不錯,感謝無私分享精神!

珍爱1103 發表於 2024-8-21 13:51:20

支持new161
頁: [1]
查看完整版本: 新開張金龍舟休閒中心