dayy2023 發表於 2023-1-20 22:20:00

近年少有文字包膠巨獻

遠幼年有筆墨包膠巨獻

話道小弟沉左個MM去左金色陽光做技師,固然冇上去,不外遠程皆成日挨比佢,昨日5時閣下挨德律風比佢約佢木曜日止街食反,(佢木曜日戚息)問佢要購面甚麽嗎?佢笑笑心話購補鈣奶粉,(識佢成年購家比佢總值吾多過叁舊火,睇出佢吾係下下當你愚仔個隻.我識佢親妹超越伍年,次次上去皆話德律風冇錢充值壹佰幾拾走吾到)佢其時糸伴侶屋企,傳去把MM聲話我係吾係苦直爽,話噴鼻港人好中意老面,固然同佢爹兩句不外我個心!@#$%^,即去藥房貨,50個年夜洋。約8時腳頭事情ok,嫡(即昔日)能夠12時上班!冲左去天鐵水車上路!9時許抵達深圳羅湖挨德律風比佢食反,佢重糸個MM工友屋企剛念小睡–回早晨上班,我叫佢訓一陣不外我心!@#$%。死狗苦去左熟悉髮記洗左個頭,個熟悉師女支早!@#$#%d洗頭妹死叫按個鐘骨,挨JJ壹舊火,淨挨波50年夜洋,個心皆吾係度,連鐘錢去桑拿皆得9秒9走人,玩過算推,個心諗住去邊在理由去泳康主場,等陣11面重有了局,去深X哎算把推! 益記...鳳....個腦不斷翻閱師兄d包膠,一曲止止到X華,oK將來過,便你推。9秒9冲涼換衣,係年夜廳食左心煙吃緊房,中式98,心諗面解吾叫我做港式,好快MM到九両菜成個賓賓苦念彈之際念起師兄話随時有欣喜,佢實糸好用心幫我按左半小時不外睹我心沒有正在馬問我念吾念168轉港式,0k轉房,佢實係好勤力,到推油時公然欣喜。粒波子同菊花比佢玩到,小減洋皆止一邊。師兄寶訓實係冇錯!放下子孫傢用9秒9冲凉拆身挨車去金色陽光。9秒9再冲身換衣去戚息室。煲左心煙上鐘,佢睹到我話沒有是約好木曜日吃反嗎!那樣跑過去又桑拿沒有華侈錢嗎!曆程同前次一樣談天多過按,幾回要供我睡好好好的按。木曜日叫我沒有要過去華侈款項!睹佢苦實心容許左佢!3小時好快便夠....佢拿起個エ做箱便走。我叫著佢簽小費,佢吾比我簽,我話我埋單前臺簽一樣,佢死暮氣自巳簽左50同我前次我簽-樣!(吾好話佢扮家。我沒有是熟手在行不外正在海內那麽多年連那也看沒有朝晨衰左9年)。佢走左我皆9秒9訓著,成早皆訓得吾好,房中很多多少走動,!@#$%^。古早7面便醉左!@!#$%公然糸上篇我問各師兄僧個係乜場!@#$%百佳推 谷X氣起家冲凉走人,onxx苦7面幾番噴鼻港?諗起果兄弟話有個創新場dMm超正,挨jj268埋單!@#$百佳覓早又記吾起,止左10分鐘閣下到目標天xX桑拿,剛到前臺睹個女主任止過,嘩.....我d心火........佢帶我去換衣我糸後便視著佢個身裁個ハ月拾....。哎....又9秒9冲凉諗著抽抽火吹吹火。戚息室皆無人個靚女主任吾知去右邊有個脫烏西拆約四十明年中國藉女子止過去........個經裡吹到幾苦止dMM幾千挑萬選,有d剛教校出去鍛煉左幾個月,實正吹火怪.....。吹左一陣好高興(佢),房兩分鐘MM到,短裙仔小背心同深X好吾多不外條裙仔便重本很多多少約19歲閣下相頭75分極有女友FEEL講家多開唔該對沒有起沒有離心!one絕對支貨吾知重以為正骨火到TWO推油時皆好降力,不外比起禽早過好九皮哎....交吾到貨攪左好耐裏烏一閃即過...等–陣再推。ok推鬼叫你個包包正到彈腳,實係超彈腳,吾知有幾耐無摸過苦彈腳苦巨細適中苦細粒(的的)!過去比叔叔抱著訓–陣.......訓時同佢車車皆冇好順從。公然好傢教!.....訓到降鐘。降鐘時喬腳收出戚息室。 硬件85分 MM按後減5分,靚主任90分...哎哎....9秒9冲凉拆身出去睹到靚主任眼神年夜傢挨左個號召!埋單時個靚主任皆冇埋黎。又有個20多歲中國藉女子走去熱忱挨號召,問我有冇高朋咭,我話你冇比我我面用,佢立即比張我攪左一輪,下次賣單ハ合。兩個支銀大呼歡送高朋。哈實誇大!其中國藉男仔收我去坐電銻,轉頭看看靚靚主任眼角撩撥瞭我一下.......下次下次我一定同你相同(溝)(通)一下,曲冲關隘係德興年夜厦碰著個鸨母,比個鸨母推著,個鸨母我從前去個一兩次,d貨品便實糸把X,以是冇籌算上去,同佢講d女女吾得又吾肯吹,佢話一定有一定一有上去唔啱睇到啱,9秒9上左去.現場巳經有3-4條女女係度,唔慢座落食心煙實在巳黑暗選定一個,炮房時已選定,鸨母去時此中有個女房開櫃與工具,血汗去陣便你推!睹鸨母同佢交帶好耐,閉門視視條女本來比我本先挑定一件重正,哈你實吹吾張!除衫完工條女皆好年夜不外同桑拿條女彈腳度好幾,帶袋吹佢皆好降力,正場轉左一兩個花式小弟弟開端x下去,佢FEEL到愈加降力重整聲色,可喜完善開場!例外例外比左50個年夜洋比佢,抱左一陣冲涼進來坐偷偷羅左佢德律風,肉金150比鸨母過閉準回港回到公司正正12時半,睹到拾年兩時沒有睹的老細坐係度!@#$%^..........................包膠終了...應話冇嘜下次苦恒..............哈開支看回答!

[ Last edited by bigass on 2006-10-16 at 23:48 ]

狂风974 發表於 2023-6-1 21:42:50

難得一見的好帖

宝贝不哭不t 發表於 2023-9-2 12:38:42

不錯,支持下樓主

纵横捭阖804 發表於 2023-10-6 23:13:44

我搶、我搶、我搶沙發~

老鼠飞出亚洲言 發表於 2023-12-13 03:18:56

多謝你分享
頁: [1]
查看完整版本: 近年少有文字包膠巨獻