dayy2023 發表於 2023-1-20 22:20:00

在深圳.... 如何是最便宜的手機話費?

正在深圳....怎樣是最自制的腳機話費?

信賴年夜傢去深圳皆有出張腳機卡利用...

我是帶2個德律風係身的 , 我便用

1) 第一張卡: 是 中國聯通的一卡 2 號 (裏值有 $50 人仔)
2) 第兩張卡: 是 中國聯通深圳卡 (購卡時隻需 $30人仔, 裏值有 $30 人仔)

我上深圳前 , 便張 噴鼻港 的 號碼飛去 第一張卡

而我係深圳時 , 第一張卡的德律風響時 , 我便會挑選性接聽

而假如我要挨德律風及SEND sms 比女女時 , 便用第兩張卡

念問問列位專傢...
正在深圳利用腳機 , 怎樣是最自制呢....?

thanks

[ Last edited by netmon on 2006-10-17 at 11:32 ]

劳心忉忉卫 發表於 2023-6-5 19:44:13

我搶、我搶、我搶沙發~

乱放大的宙斯宙t 發表於 2023-9-5 15:43:13

路過,學習下

落日五湖W 發表於 2024-7-4 04:19:01

路過,支持一下啦

风云18171265739 發表於 2024-8-24 02:46:22

幫幫頂頂!!

随遇而安428 發表於 2024-8-30 04:33:41

幫你頂下哈!!
頁: [1]
查看完整版本: 在深圳.... 如何是最便宜的手機話費?