dayy2023 發表於 2023-1-20 22:15:00

初試春風城英皇號"英皇式"

初試東風鄉英皇號"英皇式"

細佬一背系禍田區搵食,縱早系羅湖同客食完飯一條友on99無家做,鳩痕痕便唸住去桑拿,但系唔生羅湖區,止過睹到東風鄉,便唸沒有如試下很多多少人講既"前線線"推拿。

到去沖個靚涼先,換衣效勞皆幾好,無客皆無咩人號召。出戚息室睹到有演出有自助餐,但系一條友巖巖食完飯,間接房算數。

到房等左一陣BG便呢,個樣皆OK,歸正唔系扒便無彈。我便除衫準備開端,條女便叫我除褲,我心唸....咩按前線線咁激?!咁快便要除曬呢按?!我便除左條褲"赤裸裸"對住佢,面知條女對住我笑同我講...."咩佢天無比底褲你著咩?",咁佢便進來囉條紙底褲比我,佢話出裏面等我換,我心唸...."叼!頭先皆比你睇曬啦,洗咩扮家進來?!"我系度換松褲既時分視進來,睹條女系玻璃門偷睇(能夠系念睇我換完已),仲陽陽咀笑.........

開端按背先..........按左幾下條女便將我條褲推低,同一般"日式"有d唔同,按"日式"最多系"露半股",不外呢次系"露齊股",推油腳法皆ok,不外最舒適系成個屁股皆推油,唔覺意推到"股la"同"袋底"又實系好爽.......按背皆幾舒適,我皆好唔多訓著左,按完便按前裏,開端時按胸,條女又用"蘭花腳"玩我兩粒linlin,我最敏感便系linlin,搞到我細佬馬上坐正!按完胸便正題,條女將我兩隻足分隔,佢坐系中心便幫我按細佬雙方既"年夜比la",我細佬皆"扯止"曬,偶然仲露左出呢,條女便陽陽咀笑幫我放返條底褲裡裏.......除左按"年夜比la"便更系有按"會陽穴"(即系C眼同袋底之間果個位),條女亦有幫我悄悄按C眼,皆幾舒適不外按到我有d慢屎.....:smile_35:

齊程一個半鐘,固然有很多多少工夫比佢按到扯曬旗,但系我皆無要供佢幫我起機,局部由佢本人闡揚,果為我念曉得按前線線同去正骨起機既別離。最初走果時佢問我舒唔舒適,我話皆幾舒適,不外細佬便........佢便陽陽咀笑住對我講"你又唔作聲,我幫你搞掂佢嘛.....",以後比$169+30蚊小費走人。

齊程無按條家,不外偶然便會high到,按袋袋亦唔多,皆系按袋底。唔知有沒有別的師兄試過,按法系咪一樣?

掘金入眠刈 發表於 2023-2-4 17:30:45

:lol不錯

狂风974 發表於 2023-8-29 09:49:44

前排支持下

xwuw13 發表於 2024-1-21 22:32:49

我搶、我搶、我搶沙發~

李亚兵 發表於 2024-4-5 11:42:00

看帖廻帖是美德!:lol

梨波儿 發表於 2024-6-22 02:18:15

幫你頂下哈!!
頁: [1]
查看完整版本: 初試春風城英皇號"英皇式"