dayy2023 發表於 2023-1-20 22:05:02

鳳凰桑拿(純粹轉貼)

鳳凰桑拿(地道轉揭)

鳳凰桑拿 夜班梁司理 極卑劣的立場

06年12月30日早12:00

2小我私家止去鳳凰路夙凰桑拿

問上面咨客佢用對講機問上裏司理

能夠客沒有多 2個鐘港式推油188可留宿

第一次去覺得沒有錯

我是先推油再出年夜聽按足

再返房睡

睡到大要5.00閣下吧

有個女效勞咗房

叫我出年夜聽訓話有客

我當佢無到但已被吵醉好能沒有謙

條女兩分仲後又再吵醉我 我又唔能理佢裏面有個男司理仲教她開年夜哂房燈念照鬼死我條友愛毒

我好能穀氣到條友親身出馬到房惡形凶相又話2個鐘唔能夠留宿

我末於忍唔住有冇搞能錯頭先明顯挨個問港式2個釦鍾可留宿我頂佢個肺 清晨5.00幾接瞭幾個客揾Q我開刀

條能樣齊無信譽做臭間場 便比個夜班梁司理玩殘咗

佢死蛇易挨凡是瞭我半小時我的伴侶一早上當瞭出年夜聽訓

最初我話1間房我2人睡佢念食往我揾九我笨 我オ沒有受騙

我去桑拿皆5 6年啦 從已逢過那樣侍客的惡司理

地道轉揭,唔知堅決流,有沒有師兄試過

李焕发 發表於 2023-3-13 22:44:35

好帖,來頂下

华为股票卖出矩 發表於 2023-6-30 23:14:52

好帖,來頂下

冀苍鸾 發表於 2023-9-17 17:25:40

多謝你分享

喜喜保镖撼 發表於 2024-3-3 20:23:43

謝謝樓主,共同發展

天下非公呵 發表於 2024-6-19 09:42:29

我搶、我搶、我搶沙發~
頁: [1]
查看完整版本: 鳳凰桑拿(純粹轉貼)