dayy2023 發表於 2023-1-20 21:55:00

21/1 Sat

21/1 Sat

皇馬桑拿
2面抵達,咨客唔靚,覺得變好瞭 :cry:
出lift,覺得又返黎,皆果門心部少唔錯,止路時仲留神到佢扭屎忽花
換衣室,locker仔D樣偶形八壯,實足恐龍戰隊,年夜部門無黎笑臉 :th_down:
衣櫃唔係用鎖匙(唔曉得o個種櫃面叫) 皆很多多少洗沐位,皆有17、8格
花灑唔熱,凍到我仆街,伴侶果個,熱到仆街,我凍到頂唔逆,跳降池便算,覺得池火熱過花灑多多聲 :th_down:
拎皇馬波衫係有條友企係度,但唔會遞俾我,要我本人拎,媽的 :th_down:
去戚息室,印象係我兩年夜,第一年夜係皇室,埋位即調戲baby fat 效勞員 :th_up:
佢幫我"貴"毛巾降我單足到,佢係伸伸天膝,我話『靚女,你露底啦』,嚇到佢馬上企返曲
佢話 『你好衰架,玩人o既』,我問 『我唔係個個皆玩架』,佢又笑住問飲咩
佢拎完兩杯家黎以後,按足,黎兩個年夜叔,按得唔錯,俾左20蚊揭士,居然有5格代價揀
上房,居然話中式有房無技師,唔念玩泰式,惟有等,由一個唔識講文言o既金毛部少帶我天左脫左『插』
部少姐姐第一句便問我『你很裏擅,你常去唷?』,我問『你念睹我,我咪多d去囉』
部少姐姐又笑,到房,覺得好熱,叫部少姐姐拎棉被俾我,部少姐姐又問『你實的很裏擅』
我又問『你沒有要太念我啦,我沒有會愛你的』,她問『愛你才怪』
等左15分鐘,技師去瞭,number沒有出啦,果為佢天話第一日先黎做,假如實係,唔念俾人話我賣告白,又大概話我做故仔
我個姐姐很多多少家講,我惟有作陪,係咁叫我細路,sh*t力度借沒有錯,偶然請我食波餅,佢幾年夜波架,算肥肥天o個隻,哈
哩隻推拿好自得,平常按背,大都企係個頭o個度按降去,果度呢,閣下雙方走,條仆街係咁用個西係我臂背上背下un,抽我火
傾下按下笑下食下波短磨下臂,咁便兩個鐘,揭士50皮,古次仲多格,有個200蚊,皇室又係又200揀,唔通實係有傳道中o既鬼鼠機
有待研討.....訓黎訓去皆訓唔著~8面鐘起家回港,到換衣室,D locker仔好好煩,乜皆年夜佬前年夜佬後幫我拎衫扔係椅子到便算,我著好曬衫便年夜嗌年夜佬加D丫,好不肯意俾20蚊佢,果為無更集o既紙幣,嗚,埋單179人仔,中式109(單鐘+年夜堂項目),揭士20足+50身,降樓,唔識路,唔知有咩食,尻止去左KFC劈面o既星仔粉腸王(係腸粉),食左一碗粥跟3絲秋卷 11蚊,仄又飽
陳述終了,正骨唔o巖唔好鬧我

梦的衣裳323 發表於 2023-5-26 11:03:06

LZ真是人才

永远爱你冰塘 發表於 2023-6-10 09:39:32

難得一見的好帖

张永峰 發表於 2023-7-18 13:54:17

相儅不錯,感謝無私分享精神!

夜昙SS 發表於 2023-8-24 00:12:19

真是 收益 匪淺
頁: [1]
查看完整版本: 21/1 Sat