dayy2023 發表於 2023-1-20 21:55:00

轉貼再闖日華休閒中心

轉揭再闖日華戚閒中間

稱號 : 日華賓館桑拿
正/正 : 正
地點 : 深北中路(群衆橋旁日華賓館兩樓)/天鐵老街站 B 出心過群衆橋底便可抵達
德律風 : 25583588
免費 : 中泰式三個鐘 ~ $68 港式推油三個鐘 ~ $168 (包代收)
單人四腳蕩漾推油三個鐘 ~ $268(包代收)
古次試$168(包代收),記得帶錢人仔100,不外前次2條女返夜班,司理引見18號,一房叫我開年夜,開價300,唔能埋佢,推油先,以後佢再叫開年夜,我話得100,造唔造,佢境然皆剎,最初半小時吊埋,走人,埋單168+100=268.
(c hing記著唔比如佢天治開價)

清风哥 發表於 2023-2-28 12:03:39

不錯不錯,很好哦

幂倾城淮 發表於 2023-7-9 05:56:15

前排支持下

123456833 發表於 2023-8-18 11:59:06

我搶、我搶、我搶沙發~

123457021 發表於 2023-10-6 16:14:01

我是個湊數的。。。

风男人1984 發表於 2024-3-8 00:45:59

路過,學習下

chris是小胖纸 發表於 2024-6-8 18:10:09

不錯,支持下樓主

更强 發表於 2024-7-29 05:54:14

LZ說的很不錯

天上跑鸟跑ac 發表於 2024-8-27 13:14:34

好好 學習了 確實不錯
頁: [1]
查看完整版本: 轉貼再闖日華休閒中心