dayy2023 發表於 2023-1-20 21:55:00

新王朝之旅

新王晨之旅

有一日 無無聊聊 上左新王晨
呢個場 我皆去過幾回
呢次我皆係 搵返同一個囡
呢個囡 我古次以經係 第兩次搵佢 果為第一次 以爲佢幾ok
第一次搵佢 part 1 做得幾好幾好力part 2 實係好絕望
但係古次.....
唉 令我好絕望....
跟住到左呢一次
PART 1 又冇乜力 咁皆算數啦
part 2 又同我玩格腳妹仔 唔比摸 皆算 佢仲要 再著多條褲挨底-.-"
跟住連波仔 皆要 格衫摸 又同我覺個 床尾機
叫極皆唔上嚟-.-".........
佢最初 仲留個德律風比我 叫我下次再搵佢
我心諗 你皆愚既 咁既效勞
我便算 有錢 比乞女 皆唔比你-.-"

爱之关怀阿飞米 發表於 2023-7-6 19:24:11

前排支持下

张瘦身 發表於 2023-8-18 01:31:23

過來看看的

哈哈SE7 發表於 2024-6-2 01:27:31

不錯,支持下樓主

流动532 發表於 2024-7-17 11:30:01

看帖廻帖是美德!:lol
頁: [1]