dayy2023 發表於 2023-1-20 21:55:00

轉貼;福田區福民路131號皇悅酒店

轉揭;禍田區禍平易近路131號皇悅旅店

小弟其他場合去很多,骨場上禮拜末於第一次瞭。咁耐以黎我一曲無咩愛好去骨場,事閉怕唔坤淨並且無咩好玩,面知古次改動左我既諗法。
工夫︰下戰書四時許
囡囡︰友臺
有靚照供給
用度︰港式$118(連揭士)

我提早下班,一過羅湖閉馬上飛的已往!
正如本版傳授,先去LOCKER同換衫洗沐,再去戚息間。以後飲左杯家,效勞員講分明免費,我決議食飛機餐。

房後的是一個廿多歲的靚妹仔,樣貌皆幾斯文,仲幾好傾。我先顛末好舒適天搓背同搓足,再正式飛機餐,而我固然腳多多。囡囡既效勞幾好,識得請我食波餅同用聲音進犯,令我好舒適,唔係好耐便KO。以後再搓腳,戚息一陣後洗沐同比錢。齊程個半鐘有多,118蚊我以爲抵玩,最主要係高興同投。

[ Last edited by 骨總 on 2007-2-17 at 14:31 ]

掘金入眠刈 發表於 2023-9-29 00:58:58

不錯不錯,很好哦

luly靓 發表於 2023-11-28 06:48:23

多謝你分享

123457297 發表於 2024-1-7 09:38:13

相儅不錯,感謝無私分享精神!

何幕之之rl 發表於 2024-4-2 14:34:58

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

Aim_yuan 發表於 2024-5-20 05:18:59

學習了,不錯,講的太有道理了

忘不了情 發表於 6 天前

小手一抖,積分到手!
頁: [1]
查看完整版本: 轉貼;福田區福民路131號皇悅酒店