dayy2023 發表於 2023-1-20 21:45:00

香港騙子組炮兵團呃網友經過(轉貼)

噴鼻港騙子組炮兵團呃網友顛末(轉揭)

琴日(29/3)係裡處有位「百佳」出post話仄價去玩廠妹 苦~報名參與!19:00係水冰背羅湖標的目的水車等,初次睹件「百佳」,一齊上路,佢話古早還有C兄死日,以是玩豪極少(唉!沒有虞有詐 ),跟住係深圳拆水車去CP,21:30抵達第一案發明場 – 常仔廣場K場。。。。。。

一K場同d咨客+司理+媽咪挨號召,我開端覺得「合理」 ~ 包羅個場同呢位「百佳」 ,跟住房,擺設左間中房,叫媽咪帶女黎,佢話幫已到C兄選妃,由於佢話重有三件廠妹中購到,以是K女係預留嘅,選左4件K女,美人省分包羅:四川、河北、湖北+禍建 。一路飲一路玩「鬼話骰」。。。。。。

工夫飛逝,大要1:30,「百佳」走黎同我發言帶四川年夜波妹去食快餐先,重交帶死日C兄坐黑牌係公路上壞車,但已擺設好另一臺車救佢天,若然佢開松餐,一班C兄到便持續縱情玩,四川妹+「百佳」便出左去。。。。。。便係苦「世紀金豬年CP年夜騙案」掀開序幕啦

Part2
如是者,工夫半個鐘、九個字、一個鐘已往,曾經2:45,條四川年夜波妹番黎 同河北年夜波妹收收吟吟,佢天便問我面解無降黎食宵夜 我話食咩宵夜。。。。。。您唔係同佢上房搞家咩?

四川年夜波妹:你伴侶話你同河北年夜波妹降黎食宵夜
我:我無接過德律風波
四川年夜波妹:佢話佢德律風無電,問我借左部腳機用佢張咭挨比你,以後便一路高聲講一路止出餐廳門心。。。。。。
四川年夜波妹呆坐係餐廳等左半個鐘,睹唔對路,佢止進來門心睹唔到人,兼女女包包亦得蹤 於是佢挨德律風供救K場媽咪黎餐廳幫佢找數,尾個喪失數量呈現 ~ RMB200+

故事便連到四川年夜波妹同河北年夜波妹講家裡段,於是,我知我中服啦

Part 3

03:00 唉~我睹勢色唔對 惟有捉件司理,斬纜,king下張單啦 最初七除八扣,皆主要RMB1550(第兩筆喪失) 另減女錢:四件K女+一件公主DJ每位200x5 (第三筆喪失)

好彩我古早,忽然禍誠意靈 帶左一千九人仔係身,減曬港紙,得RMB1900+港紙500。。。。。。唔夠波!面算?連番噴鼻港錢皆無 止路番噴鼻港

哎 ~ 先找渾K錢,支逆我人仔1500 方才好找K女條數,易題係無錢番噴鼻港 3:45啦~瞓街呀!係CP無處所瞓一早

係呢個時分,「義氣」河北年夜波妹+湖北妹,一人支少我五十,話留番d錢比我番噴鼻港 好打動

後尾已完,有條兇惡司理蓋住我,持續查問 睇我係咪共謀,面解同個三唔識七,第一次便走黎唱K 我面問。。。。。。佢最初皆放我走

Final Part

河北妹+湖北妹+有件男副理,重係苦對我say sorry 「古早唔美意思」我話年夜傢皆係victims,算吧啦 條四川年夜波妹喊到支唔聲 Sorry呀 ~ 比港貴呃

苦我便懇求男副理代幫擺設處所瞓幾個鐘,天光便番噴鼻港,佢以後帶我去左間賓館,重同我背賓館前臺論價兼免押金,人仔50 ~ 鐘面房(本來得兩個鐘),比佢講到8面先退房(4個鐘) ,重剩50,聽晨番噴鼻港

一宿無話,古晨去「荔噴鼻樓」拆年夜巴番深圳,10:00番到深圳,湖北妹重收訊息,問我狀況 ~ 實係好打動!我挨番德律風比佢,同佢講有空再找她留宿年夜戰。。。。。。

騙案喪失總結:
我:去回CP $35x2;K錢$1500;女錢800
四川年夜波妹:索愛K800i $3000;包包連財物約$400;宵夜$200+
Total: $5970

條「百佳」琴早便歉收,又玩幾個鐘又能夠變現,最少$2000(購左四川年夜波妹部索愛K800i)

「百佳」表面特徵
kin313及yipleo兄供給絕對符合

曾志偉體態,168cm閣下,肥身體,有肚腩,金髮,髮形似梁晨偉做把戲光陰的髮形,皮膚烏黯!似地皮佬或貨櫃車佬(唔美意思唔係畸視該止業C兄)
無帶眼鏡,圓裏形,約莫32-35歲,腳持「無得撈啦」V3烏色腳機,聲音頗為年夜

版主:為免重有其他C兄,持續「奶」家,曾經100%完成,期望能夠置頂,警覺衆人!

列位「奶」家C兄,唔好再畏縮,一齊揭露件「百佳」罪行醜面貌,闡揚我天D臺~年夜團

[ Last edited by 我係廚房仔 on 2007-4-4 at 07:17 ]

hyq481 發表於 2024-5-29 10:55:05

幫幫頂頂!!
頁: [1]
查看完整版本: 香港騙子組炮兵團呃網友經過(轉貼)