dayy2023 發表於 2023-1-20 21:45:00

又去小+瞭

[陳述]又去小+瞭

呢個場講左很多多少次瞭,以是其他唔講,間接去片
面左(唔記得!*@定!(@)
不異實人兩回事,中曬計
此女女按正骨一流,夠力,又唔偷懶,減分
捉鼠,一樣咁夠力,隻可用兩個字去型容...疾苦,以是千其唔好造
女女一去我道按3個鐘,佢第一樣便同我講3個鐘保健可簽小費100,呢樣唔係咁好,扣分
做完叫我下次唔使接保健,按中式便能夠,仄很多多少,呢樣,減分.

前次去係年夜堂睹的女性多數係唔掂,不外古次所睹好左很多多少,能夠換左班

別的最新動靜,臺柱!!!已轉到芙蓉,沒有正在小+瞭.

齊程連食家好唔多300,曲唔曲便睹人睹智,不外呢次按到好正的正骨,以是以爲唔錯.

身无分文的少年 發表於 2023-2-25 12:24:19

學習了,謝謝分享、、、

xinting_6ym 發表於 2023-7-24 14:15:52

路過,支持一下啦

形腿望舞 發表於 2023-10-18 04:23:04

LZ說的很不錯

123457210 發表於 2024-2-6 20:15:55

謝謝樓主,共同發展

静美人2017 發表於 2024-6-7 13:10:00

難得一見的好帖
頁: [1]
查看完整版本: 又去小+瞭