dayy2023 發表於 2023-1-20 21:45:00

地中海桑拿

天中海桑拿

上禮拜六方才按完正骨,睹偶然間,便念按吓正骨推吓日式噴鼻薰,
成果去佐天中海桑拿,果已食飯果度有自助餐食,去到火池幾年夜,不外池火唔夠熱,Locker OK
出到年夜聽,有男有女重有細路仔,先食自助餐,有炒粉,同有挨邊爐,我唔按足底,間接上房.
女司理嚟問我按咩式,我話日式噴鼻薰推油啦,但佢話日式技師上曬鍾要等個幾鍾,保舉我沒有如按土耳其式,或苗疆式,土耳其$168,苗疆式188,日式噴鼻薰$128,早上8面後嚟,下戰書6面前埋單65合,8面前便8合,我問個女司理土耳其式,或苗疆式同日式噴鼻薰有咩唔同,佢話土耳其式比
日式噴鼻薰舒適啲,苗疆式比土耳其式再舒適啲,不外年夜傢皆係推油,實係比佢吹脹,我工夫,是但便苗疆式.
囡囡嚟到左唔錯,18-9,脫活動衫,是但啦左唔係按正骨,囡囡先報鍾,然彼叫我除衫扒上床,跟腳推低我條褲至年夜肶,成個八月十五show 曬出嚟,再降油按背,按佐一陣,我叫佢唔使按背按其他,佢便啦下我條褲,跟腳降油降本人隻腳,伸我褲管按pp,主要吓吓按到我c眼同袋袋,以後回身皆係伸我褲管按袋袋,非常舒適,唔會好以正骨錦快快腳等你快啲出,佢漸漸摩漸漸摩,我睹錦樣叫佢按埋條家啦,佢立即按埋我條家,嘩同正骨無得比,舒適很多多少,果方才按完正骨無得再出,左要交人,便叫降鍾走人.

6面前埋單 $188 65合 =123+小費80 = 202. (小費有30,50,80)
一定會再去年!

葉孤鄉

李焕发 發表於 2023-2-4 23:41:44

前排支持下分享

123457018 發表於 2023-3-24 06:21:42

有競爭才有進步嘛

厕层柴 發表於 2024-8-2 11:23:02

路過,學習下

么斯汀 發表於 2024-8-26 07:49:48

幫幫頂頂!!
頁: [1]
查看完整版本: 地中海桑拿