dayy2023 發表於 2023-1-20 21:45:00

海越X停小報告&深圳 東方雅典水療俱樂部一問

海越X停小陳述&深圳 東圓俗典火療俱樂部一問

啱啱去完返海越歸來,訓唔着馬上出份陳述。
去到能夠時间尚早,年夜堂得幾條友,拿拿林馬上房,同個主任講幾個BG,,一係話返夜,一係便話上松钟,你XX皆唔知係唔係,算!輪牌,睇咗幾件皆唔啱
心火,跟住條粉腸主任話果為旺係得咁多女,吹漲,咁是但一件啦。
PART 1 隻能夠話僅僅及格,PART 2 故意機但功力仍有侍改良。
埋單188,冇問BG NUMBER 果為唔係我杯茶,REPORT COMPLETED.

別的念問有冇巴挨去過深圳 東圓俗典火療俱樂部,点免費架?

Abby_guguk 發表於 2023-3-3 08:40:42

有競爭才有進步嘛

红星酒斩 發表於 2023-6-29 13:18:08

相儅不錯,感謝無私分享精神!

123457010 發表於 2023-8-25 15:42:29

謝謝樓主,共同發展

内托体头 發表於 2023-11-11 01:38:25

過來看看的

Abby_guguk 發表於 2024-8-28 17:47:00

LZ說的很不錯
頁: [1]
查看完整版本: 海越X停小報告&深圳 東方雅典水療俱樂部一問