dayy2023 發表於 2023-1-20 21:40:01

小費問題-比女及碌架仔

小費成績-比女及碌架仔

(1)比女(日式)
一百幾十上降唔係成績,最興便係古古惑惑,吞卜,
效勞小小,錢念做置多多,偶然實係錯住度中氣,寧願留港消耗一輪,呢班古惑女,寧俾老城黑灼,正一那星公爵,錢正在我袋,
俾多少,我有分數,使錢要使得高興.唔通去購唔知價,唔知我會問,佢以為揀住論價好好玩,自討出趣罷了,
年夜傢心中皆有官價,至於上降的空間,固然壹視同仁.人天主動獻身,你會唔會?女人以為壹切女人皆係一樣,錯瞭,隻有漢子先覺得到,
實係唔念教粗佢.
(2)比碌架仔
換衣前,齊天下一樣,到走,問要沒有要火,肺話,最松要鞋抽才幫得手.
計工夫,頭尾唔夠非常鐘,五元,西心西裏,次次照比,十生九頭,
十元.偶然得高興皆無用,個便係咁衰支尾.

mzbua44 發表於 2023-7-28 05:35:48

有競爭才有進步嘛

冷专问 發表於 2023-11-13 16:14:17

不錯不錯,很好哦

123457176 發表於 2024-4-10 11:29:21

幫你頂下哈!!

形腿望舞 發表於 2024-5-10 05:41:23

小手一抖,積分到手!

小仙女要起飞 發表於 2024-6-27 16:18:49

我是來刷分的,嘿嘿
頁: [1]
查看完整版本: 小費問題-比女及碌架仔