dayy2023 發表於 2023-1-20 21:40:01

小弟第一次report!向西驚險之旅

小弟第一次report!背西驚險之旅

各brother, 實係唔美意思,而傢先偶然間出report
剛已往既假期,小弟固然固然要上去慶回歸啦,

第一站--背西

禮拜5早同個上到去曾經10:xx...........
d fd 既fd又係金山bar
我天諗住先去食個快餐
去到...皆冇咩女....好彩我同fd皆揀到
以後正念上房...........但覺得怪怪的
面解有一年夜足步聲係前面,恰似亢人跟
以後決議...亢20條女叫佢走.......
止返轉頭果陣,睹到一年夜班人企係度...唔知係已ko....

洗費: 20rmb

第兩站--金山bar

又係呢度,哈~皆係攬下女咁
不外昔日有d驚
有d女係room take家
佢天take完 wa wa 天我天便係咁摷佢天,有一個多少火

不外我天最多皆係摷下....初末人天唔係2-5-8果d k女,皆唔念咁冇品...
5:00 閃人

洗費: 150rmb

第三站--京鵬

以後同fd黎左京鵬
先年夜堂按足,有個女部少好靚呀~我便撩她吹火,我個fd便邊按足訓著左
同佢吹左成個鍾,以後她道上班瞭...便拎瞭她德律風及qq, 她更闡明天返2:00~叫我走挨給她

房,本念搵返29號..但佢返晏昔日
好啦~咁是但黎丫~等瞭一個字便黎喇~一看正ar!!!!!!!!!好後死芳華.19咋她道
佢話佢昔日係第2日咋,我係佢第3個客 (佢話咋不外)
同佢好好傾,仲傾到有d覺得加同佢
佢身體幾得~好黑好滑,係咁同佢車輪同吮佢lin頭...由凸吮到凸
仲玩到減鍾,最初唔當心射到佢d頭髮~哈哈
以後交流左德律風同qq(呢幾日日日同佢sms....沉喇..呢松呢禮拜約左佢食飯,正)

起家,12:xx,即挨亢部少,約佢lunch,而我個fd便持續訓
去左樂土路食.講開,她也是19呀 (皆該當係,佢實係幾後死靚女,皮膚先正),食完,便收佢返工喇

洗費: 328 (有vip card 8合) + 40 lunch

第四站--背西花圃

本人一收公~覓早又咁樣....決議去屢次
不外古次係念試一間fl
裏d女又係低胸同熱褲
到去問我係已推拿...係!
80/2 hrs......按ar按...正念非非,睇下佢有咩暗示之際
謎底係冇
我浏覽...我曾經表示很多多少骨水,又話冇女伴侶好慘...
但皆冇..........唉

洗費: 80 + 20 tips

以後搵埋果fd食家...食完便返噴鼻港喇

Total 洗費

去回車資~100
的士純項~100
食家~120
第一站tips 20
bar ~150
桑拿~330
背西花圃fl~100

~1000 r元

亲亲阳光非 發表於 2023-5-18 06:16:05

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

123457242 發表於 2023-6-24 12:39:46

前排支持下分享

dw3995 發表於 2023-10-14 21:59:56

真是 收益 匪淺

AriesHun 發表於 2023-11-4 20:19:38

路過,學習下

做农告根乎 發表於 2023-12-7 03:08:29

支持new161

王俊杰2017 發表於 2023-12-21 08:32:39

支持new161

楚一帆 發表於 2024-1-1 00:51:33

真是 收益 匪淺

Creseda 發表於 2024-4-28 17:33:18

LZ真是人才
頁: [1]
查看完整版本: 小弟第一次report!向西驚險之旅