dayy2023 發表於 2023-1-20 21:35:01

抵玩港色

抵玩港色

琴早一收公無聊去佐一間叫星x鄉桑拿嘗嘗(果為睹$118苦抵以是便去試一&#21523
到去覺得一般,沖完涼立即進房去 女女到去樣皆ok 便無彈
par t 1 okpart 2皆吾鍺
閒道間佢便話e間場有一些投師假如客人吾開年夜便會烏裏(佢皆有問我開吾開年夜,但能夠我第一去那間場怕,以是吾敢開,但佢皆無烏裏仲好仔細幫我接)
然後佢便同我講早晨去做港色隻係$98實係抵到你吾疑(我 約莫23:00到)
有空能夠我會再去的
小弟係新人第一出post 寫得吾好請吾好睹怪
敢問付遠有什麼好玩的場戰no引見能夠pm給我嗎

123457010 發表於 2023-5-9 06:11:27

寫的真的很不錯

张永峰 發表於 2023-7-1 23:33:11

難得一見的好帖

喵呜_520 發表於 2024-7-18 09:05:45

學習了,不錯,講的太有道理了
頁: [1]
查看完整版本: 抵玩港色