dayy2023 發表於 2023-1-20 21:35:01

第一次到小加.

第一次到小減.

葉落歸根,o係呢度囉咁多料,皆要寫番幾隻字,回饋下.

第一次去小減,小弟唔係好識路,無叫到佢公司車,本人挨的去,去到門心,個招牌實係好年夜下,再視視個門心,卒之曉得面解個招牌要咁年夜....果為個門心實係好細.

到去固然係換衫洗沐, 個浴室皆幾okay, 我指o既係花灑位,至於個池便無開到.

有一樣家不能不提,便係條換衫仔俾件袍過我o個時,睹佢o係勢咁拆一個袋,個袋裡裏有件藍色的袍,小弟開首仲諗,駛唔駛咁稀啓呀....件袍.以後隻眼視一視,覺察六七呎下處有張布告,本來呢件叫做一次性的浴衣,係要$10, 頂佢個掣丫, 俾十蚊你我無所謂, 但係皆告訴聲呀, 同埋呢件衫實係著得唔舒適.!!勸說列位要同佢講著番壹般o個便得喇.

出到年夜廳,唉!當你著住呢件藍色浴衣出到年夜廳,你會以爲本人係一條火魚,成個廳人皆唔係著呢件家,亦皆話俾壹切人知你係第一次黎.....

飲完杯家,食完西瓜,即係便房,省事o係廳到俾人以爲本人係火魚.個部少問我dup乜式,我梗係保健推拿啦,山少火近黎到,中式我駛鬼黎到呢度!?

到房,條骨妹皆已到,有慢,去去茅廁加,當去到茅廁門心,碰到有條骨妹視住我笑,前面個部少仲同佢做腳部腳勢,我心諗,我過唔到本人o個閉,條女又肥又成個師奶咁,我咁年夜個仔已試過咁樣俾人搞...........假如係佢無得揀,我會放底$128,即走.

去完茅廁番房,皆已有女黎,睇多陣電視,卒之有條女黎,好采!唔係之前睹o個個,呢個固然唔係靚女,但係o個一刻,我以爲佢係齊天下最靚o既.假如邊位ching食左o個件肥婆,小弟皆好念俾錢場睇ching怎樣掌握意志力....

part 1 唔講喇,part 2 便係由pat pat開端,不竭起駛咁按pat pat,C 眼, C 眼兩側,由於之前o係褔田FL執左一Q, 小弟弟仲已起到身,好!到回身皆已識企,條女女愈加勤奮係咁按袋,袋兩側,佢睹我皆已硬得曬,便主動幫我掃蕉,嘩!爽到丫,但係皆要講句,佢左腳卒我look家,左腳用掌心卒我個蕉頭,固然個蕉頭好舒適,亦皆講句,係由於佢隻腳唔滑,有"鞋",以是咁好feel.教某ching話齋,呢已叫床尾機囉.

好喇,佢便正題la, 問我係唔係第一次黎, 又係件浴衣失事,我話唔係,第兩次黎瞭,佢問我你前次俾多少小費(念試我?),我話$50( 之前ching講的),佢便兩話沒有道,推底我條褲,好快咁挨....我亦皆.........oOps....!爽,能夠係之前佢推前線腺皆幾耐,以是射得出格多.

跟住骨女固然幫我渾淨及去洗腳,番黎佢皆無偷懶,持續dup,曲至dup 到降鐘,皆簽小費時分,小弟睹佢咁降力,我固然...............皆係簽$50啦,省事做爛個市.而小弟亦皆無留底,坐佢公司車番黃崗.

總結批評:
園地: 渾淨整潔
園地客人: 有噴鼻港有年夜陸佬
換衣: 件藍色一次性浴衣實係好唔掂,各bro當心.
條女: 無問number,果為睇個樣皆知唔會番啅.
腳勢: :th_up::th_up::th_up:有正骨o既腳勢,亦有正骨o既風度.

出色陳述,減非常^_^

[ Last edited by bigcity on 2007-7-9 at 07:42 ]

南辕北辙395 發表於 2023-3-21 12:08:08

不錯不錯,很好哦

尹泽汐猩 發表於 2023-5-3 19:18:04

學習了,謝謝分享、、、

风吹吹蛋蛋疼风w 發表於 2023-7-23 17:23:18

路過,學習下

姜小黑61 發表於 2023-8-30 12:20:52

真是 收益 匪淺

风来时狂放 發表於 2024-1-13 02:11:00

幫你頂下哈!!
頁: [1]
查看完整版本: 第一次到小加.