dayy2023 發表於 2023-1-20 21:35:01

海燕開大餐原來一樣唔開心

海燕開年夜餐本來一樣唔高興

睇左雞書北上放濃, 諗住一心去開年夜囡囡唔會烏裏, 面知到頭僧本人烏裏 個囡囡係16號, 房唔夠10分鐘溜我開年夜ok冇成績, 但係佢聽到我答允以後便停曬腳唔再幫我按, 反而馬上進來lor東西僧, 年夜佬呀唔駛咁慢下話, 係皆幫我完成曬part 1 先la 番番房馬上開波, 唉算勒諗住撲完至dup 冇乜所謂, 誰沒有知撲完一走瞭之, 乏我晌房呆等兩十幾分鐘, 睹勢色唔對路挨德律風出前臺問囡囡止踪, 前臺話我曾經竣工, 下 唔係嗎, 個囡囡由房到撲完出房頭尾唔夠7個字 而傢居然話竣工

進來前臺實際, 話個囡囡曾經做松第兩個客 有冇搞錯 前臺人員死皆話係我趕工夫叫個囡囡走既 總之有做過要照埋, 個囡囡亦唔得忙注釋咁多果為上松鐘, 擺明老伸兼揾笨 效勞仲衰x過噴鼻港馬檻, 計埋工夫同錢同噴鼻港冇別離, 番噴鼻港玩好過最少冇咁離譜!

123457064 發表於 2023-6-20 14:35:14

LZ說的很不錯

芊芊551 發表於 2023-11-25 12:23:42

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

落败的青春阳落s 發表於 2024-1-30 07:57:33

幫你頂下哈!!

回忆还是面包傲 發表於 2024-4-29 03:22:19

LZ說的很不錯
頁: [1]
查看完整版本: 海燕開大餐原來一樣唔開心