dayy2023 發表於 2023-1-20 21:35:01

羅記遊記

羅記紀行

睇咗咁多Ching的包膠,心鬱鬱寫番個出去同年夜傢share下。

從前凡是皆係同fd一齊去玩,遠排心機思惟試下自已一條友去,兼且依傢有天鉄,覺得上好d。

果為唔係好生路,以是先揀天鉄站旁的,遠d、收支圓裏d。
原來古次念去月凱,但我呢個路癡,搵極皆搵唔到,於是走舊路去羅記。
去到目標天,用眼啤下個知客,佢肥肥天,有d土地盤,本人便曲去拆left,不外佢皆好快跟咗去,收我上去。
跟住例牌冲涼,以後間接上房,有個無乜心情嘅男司理問我要乜,我便講咗話要乜,佢又無乜心情咁進來。
咁我便試下電視先啦,面知個bg好快到咗,恰似下過我小小,我皆已試過咁下的囡囡。四目交投以後,佢先講本人號碼,跟住問我係咪要睇電視,唔係便能夠開端,惋惜我的煲冬瓜太好,聽唔渾佢多少號。。
0k!便開端,估唔到佢腳勢皆幾好,比念像中鼎力,好快part1完咗。part2做得好好,唔知係年歲太年夜,定太慌張,攪咗好耐皆出唔到,我便話抛卻啦。bg好好咁問我要唔要飲d乜,咁我便一邊飲一邊吹火,佢皆幾好傾,當我飲完杯可樂以後,佢話再去過,嘩,咁自動!卒之比佢勝利k0咗。
睹佢咁降力,諗住一陣比番小費佢,但係佢收我去到冲涼,便無再呈現過,惋惜!

樣貌:70
身體:75(下肥A-Bcup)
效勞:90立場好,開端時分有d cool,至後幾好傾
情況:房0k,冲凉0k,locker太舊,仲係用Key個隻

跋文:房前同完過後,各睹一囡囡,兩個皆好好樣,有下次的話,能夠試下,假如有相簿睇便最好,果為走個陣個腦仲諗松頭先兩個囡囡,面知比casher前裏三隻肥恐龍嚇一跳,皆好,成小我私家醉哂。

第一次出陳述,比啓利是你,裡裏有 10 分。

[ Last edited by robertchan on 2007-8-15 at 00:53 ]

豪哥692 發表於 2023-2-13 21:49:24

小手一抖,積分到手!

陈辞滥调 發表於 2023-6-22 04:39:55

前排支持下分享

123456879 發表於 2024-7-28 16:46:27

好帖,來頂下
頁: [1]
查看完整版本: 羅記遊記