dayy2023 發表於 2023-1-20 21:35:01

陽光俊園

陽光俊園

早排多家做皆小左去推拿
上禮拜五出工7面多同伴侶食左飯心機思,10:00返到皇岡睇下有沒有家
睹到從前成日幫我叫車條友,話轉去左呢間場,咪去試下
有車收,但本來係羅湖個邊重碰巖塞車:cry::cry:
成9個字先到,下主要去係羅湖叫車會快很多多少
講返間場,場較細,洗沐得幾格,年夜堂十幾個位,
能夠是旅店場同新開,覺得皆OK,
係年夜堂坐同個靚靚部少吹下火
引見中式,泰式,推油,..重有一種保健,講時笑笑心話好舒適
幾絛友一聽便話好
房,皆幾好,房無窗,門中心有條少擵沙玻璃,表裏看沒有睹
囡囡到,小肥,體態皆OK,上圍便勁OK
實在所謂保健同出頭具名D港式好沒有多,齊身推油...HJ..
囡囡能夠撫上身,下身便話公司唔比:cry::cry:
但我個個淨個上身皆好正,由開端到夠中皆已停過
走時睹伴侶幾個個樣皆唔錯,身體皆OK,呢間場城市返食

保健$208+$10 LOCHER
走時靚靚部少問唔按足收既,果早去笫兩日又要完工無做
顛末睹有幾個客按松睹D囡囡皆好後死,重係唔錯個隻,下次一定要嘗嘗

列位寫得唔好勿小

_阿乐哥哥 發表於 2023-2-23 10:36:57

謝謝樓主,共同發展

也曾相识825 發表於 2024-1-11 17:30:29

好帖,來頂下

浪子孤女 發表於 2024-2-17 16:47:44

LZ真是人才

m12345666 發表於 2024-7-30 17:07:05

我搶、我搶、我搶沙發~
頁: [1]
查看完整版本: 陽光俊園