dayy2023 發表於 2023-1-20 21:30:01

凱XX庭 大過籃球的報告

凱XX庭 年夜過籃球的陳述

前日下戰書睹各呢版D師兄話呢個場恰似唔錯
咁便貢上去嘗嘗喇, 固然先印定Coupon 仄廿元
去到一個箭步洗沐先Locker 仔ok 奪目
咁沖完涼間接房 呢到D房有D乖僻好鬼窄
咁等左陣個BG到喇個樣便實係好一般喇
但對家便成個籃球咁, 實係眼皆凸埋
我一開端好公文佢同我按頭個陣時狂請我食波餅
Part1 距皆按得唔錯幾好
part2 激囉... 一問初距開端摸我JJ 咁我梗係除距衫喇
嘩兩舊肉激射而出, 我再摸佢mm係咁話唔好但呢個時分重理佢咩
係咁攪攪到我實係成腳皆火, 佢重激過我係到典主要嗟歎碰著講牆"bang bang" 聲 我幾驚俾人爆門不雅戰
然後佢係咁量對家過去俾我食波餅, 對家實係唔講得笑 爭D無氣
便係個陣時佢用佢個隻蘭花腳係咁"chok" 末於KO 左... 但佢重係咁"chok"
"chok" 到硬為行....
古次實係小有係深圳場咁激...
最初168 (20 coupon)+ 5tips 埋單

球妈2017 發表於 2023-8-13 04:36:34

小手一抖,積分到手!

塞上云烟辣 發表於 2023-11-14 16:55:27

幫幫頂頂!!

幸福341 發表於 2023-12-12 19:44:18

過來看看的

务川冷泉水鱼庄 發表於 2024-6-7 11:18:28

路過,支持一下啦

朲賤芿嗳2017 發表於 2024-6-10 13:15:10

LZ說的很不錯
頁: [1]
查看完整版本: 凱XX庭 大過籃球的報告