dayy2023 發表於 2023-1-20 21:30:01

到我既會講聲之旅 =.= 第2版有更新

到我既會講聲之旅 =.= 第2版有更新

古早十面到場
一開閘諗住拿拿聲洗沐,面知無位
好耐已試過要等位
沖完涼去戚息廳,又好易先搵到果位
面知一坐低同果果效勞員2位,一位仲沖松
佢便話一部無電視睇喎

唔理坐左部能夠睇電視既先,歸正功效場又係無位
叫家飲,問咩死果,果效勞員恰似好唔耐心
我皆係問下有咩死果姐
按呵按足,按,果效勞員一枝箭咁走左
好耐已試過逢到d咁既效勞員
果fd黎到,坐到無電視,要隔一隻先有
第一次去骨場要咁樣分隔坐
果fd講松德律風,又係果個效勞員
問果fd飲咩,果fd唔得閒便講同佢一樣
我心諗你有沒有咁下估佢忘性呀
果效勞員問皆唔問,間接搶果fd拎住德律風既左腳伸前反過黎睇鎖匙牌
咁間接咁有用率既效勞員面解會比我碰中
跟住睇電視,睇松明珠臺套絕世天劫
按完足已做完房再睇
告白工夫按背,睇戲工夫按前裏
我訓係到,技師用足係咁踢我隻足,(唔識描述果種推拿法)
暫暫又恰似踩到中心
但又唔似有老鼠捉
門心咁年夜塊降天玻璃,並且雙方唔知面解皆有人成日視過黎
成果係夠鐘前半小時先做完套戲
最舒適便係果半果鐘,實在屋企麵有果套戲的
以後降去食家,面知得番d炒米,同d粥,唔巖食
係卡位到睇到d技師羅熱毛巾,有果唔錯樣靚身體正,但睇唔到果牌多少號
飲左2杯茶走人,locker唔算降力r,好易過閉
以後埋單d咨客好好玩,果支銀又恰似幾得
咁便完瞭

[ Last edited by 俊兩千 on 2007-10-2 at 00:18 ]

二级传播盅 發表於 2023-4-15 12:37:37

幫你頂下哈!!

凡八哥 發表於 2023-5-24 09:15:41

支持一下:lol

Megatron832 發表於 2023-5-29 12:50:10

多謝你分享

六月清晨搅 發表於 2024-8-18 16:03:22

小手一抖,積分到手!
頁: [1]
查看完整版本: 到我既會講聲之旅 =.= 第2版有更新