dayy2023 發表於 2023-1-20 21:25:01

景軒休閑不吐不快

景軒戚忙沒有吐沒有快

昔日睇完數字網download張Q旁上去玩, 到去唔係好年夜一處所一般般la, 坐低飲杯家念食塊多屎皆話冇, 年夜廳冇乜客主任姐姐猛崔房, 問價後再問Q旁用唔用得, 好誠懇問我話告白僧咋咪認真

左房囡囡到唔太好要供唔下, 15分鐘唔夠問做半套定齊套, 半套400齊套500 間接話比佢知念做港式, 囡囡再三要供下仍對峙港式, 話咁快即烏裏, 進來lor油去左3個字, 番僧馬上除我條褲坐晌床尾年夜鼎力摩挨式起機 腳已掂到佢個胸曾經批注港式唔能夠摸波 不多挨出左要本人lor紙巾渾淨本人, 以後囡囡走左已睹人番僧, 費輪事黑等惟有本人走, 埋單時係咁易贊揚下囡囡效勞, 主任姐姐話下次幫我揾個好d, 一般做港式既囡囡係咁高低la, 吹x漲!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

零度2017 發表於 2023-3-4 12:52:44

支持一下:lol

霓小沫儿 發表於 2023-4-8 08:59:26

學習了,不錯,講的太有道理了

FREEDOM326 發表於 2023-11-23 14:05:36

好帖,來頂下

123457033 發表於 2023-12-24 22:05:44

好帖,來頂下
頁: [1]
查看完整版本: 景軒休閑不吐不快