dayy2023 發表於 2023-1-20 21:25:01

獨闖cp另一版本

獨闖cp另一版本

世事偶然便係咁橋,昔日小弟皆初次獨闖cp, 睹kkbbq兄咁唔好彩之餘又咁巨大天同年夜傢分享, 皆同年夜傢講下昔日既路程(絕非串kkbbq兄, 念供給參考材料者...)

3:35 深圳水車站上車, 東莞車票衰惠$40 (小我私家認為一小我私家去的話拆水車好,甯靜又準時)
4:05 到東莞水車站, 坐$15麵包車去半島旅店
6面閣下完事, 問司理叫旅店車車我返東莞水車站
6:35 坐水車返深圳車票衰惠$40
7面幾便返到去啦

以上材料連半島旅店司理個德律風局部皆係覓早晨網做作業搵既, 唔係念認叻, 隻係念話故意去近d玩既有料0背腳會放心d者, 但正足料我便冇啦~

xinting_6ym 發表於 2023-3-25 22:03:02

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

阿豆学长长ov 發表於 2023-10-9 03:54:05

相儅不錯,感謝無私分享精神!

甜心猫舍 發表於 2024-8-13 05:22:01

幫幫頂頂!!

今夕何夕535 發表於 2024-8-25 21:31:12

前排支持下

计划你大爷计j 發表於 2024-9-11 11:45:55

找到好貼不容易,我頂你了,謝了
頁: [1]
查看完整版本: 獨闖cp另一版本