dayy2023 發表於 2023-1-20 21:25:01

新仔初試深濠

新仔初試深濠

之前係度揾咗很多多少材料,多開列位巴挨

早幾日去咗深濠,一出天鐵止無幾近便到,位置皆好易揾。下戰書2面無乜人,洗沐後出廳睹到得3小我私家正在按足。果工夫沒有多,立即叫個女部少過嚟揾target bg ,面之壹切心火Bg唔係已返工便係上咗鐘,惟有是但啦。到房等咗一陣bg便到,樣貌壹般是但啦便開端。
Part 1 按背皆按得幾舒適,80分
Part 2 對波沒有年夜但有腳感,粉白小提子好好玩。玩雀腳勢便麻麻,70分
團體效勞皆ok啦

新仔簡短陳述,寫得唔好請各巴挨指教指教。

個塲比我嘅覺得係處所沒有算年夜但坤淨,號召皆唔錯(部少、囡囡、Locker)有時機會再一試。

普通人物怨 發表於 2023-3-6 07:17:12

路過,支持一下啦

风云18171265739 發表於 2023-3-30 08:37:47

我是個湊數的。。。

痴痴情先生先s 發表於 2023-7-8 01:15:13

:lol不錯

张瘦身 發表於 2023-11-5 05:33:38

LZ說的很不錯

章牛险 發表於 2024-2-5 11:52:35

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

天八部饶gc 發表於 2024-5-23 07:44:57

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志
頁: [1]
查看完整版本: 新仔初試深濠