dayy2023 發表於 2023-1-20 21:20:00

我又去左騰飛

我又去左起飛

縱日放假,睹好耐皆無救國,但過閉後不得要領,皆唔知去邊好,一路止諗住去益記,去到樓下又以爲無乜新穎感,忽然醉起西武樓上有間,幸虧樓下有人派傳單,唔係皆唔知係幾樓! 誠懇講換衣室/浴室便當真細;沖完涼坐低,有個女部少埋黎引見,有港式、半、齊等,問左港式先有feel先轉得唔得,OK無成績! 跟腳問有乜好引見,部少便話到黎唔能夠換,如是者睇左五個囡囡,便擇左*號,貪佢個樣夠"猴',身體便有34(其他幾個皆係乳牛一族)! 由於一早講做中式,囡囡報完鐘便開端按,號召尚算OK,但腳骨便麻麻!過左十整分鐘,囡囡轉位時,覺察間房塊玻璃D玻璃紙有個窿,睇到斷絕,本來做松倍訓,囡囡跟腳話能夠多個做單飛,皆係減一佰,不外我唔造,但睹佢立場能夠,便轉半套,開初佢皆有sell話半套沒有如齊套,抵玩D,不外睹我無反響便無再講! 立刻去講具,跟住主動去甲,腳感沒有雅、淺玉色!有 BM、波推,但沒有太少,然後冰水,係佢勤奮下ko! 跟腳渾淨,呢到要彈,無毛巾,剩得紙巾! 然後按到夠鐘! 團體去講:-
效勞:7/10
囡囡:Part 1= 5/10 Part 2= 8/10
情況: 5/10 (處所有面舊,略嫌唔夠坤淨)

埋單睹有另一囡囡止過,模樣沒有雅,眼年夜年夜,較細粒,但好有內在!

用户5592359840 發表於 2023-7-12 00:30:07

幫幫頂頂!!

张瘦身 發表於 2023-8-6 21:06:14

支持new161

穿雨捶 發表於 2024-1-26 13:17:17

支持一下:lol

刘岑岑故 發表於 前天 19:38

我是個湊數的。。。
頁: [1]
查看完整版本: 我又去左騰飛