dayy2023 發表於 2023-1-20 21:20:00

新手一問!請大傢幫忙

新腳一問!請年夜傢幫手

我念年夜陸d sauna有冇得攪家?果為我玩過有d減300能夠,有d唔得!我剛挨德律風去鳳凰桑拿中間搵林師長教師(告白上寫的德律風)俾話佢天係正骨!我有個成績,實在佢天係會按正骨然後照支鐘錢(我天俾tips for女女),定係我天要正在room內俾extra錢女女lei?同埋我睇d report很多多少皆係抽火按同飛機,好少攪家!

我念問呢我面樣先能夠分邊d係攪家,邊d唔係?好較著”鳳凰桑拿中間”d女d引見好較著係有d家,面解佢會話係正骨?

唔該列位師兄!

回忆还是面包傲 發表於 2023-10-21 17:26:50

幫你頂下哈!!

风男人1984 發表於 2023-11-11 20:54:44

寫的真的很不錯

象棋达人 發表於 2024-2-7 17:34:01

不錯不錯,很好哦

山东大鲤鱼 發表於 2024-4-16 06:19:20

我是個湊數的。。。

淡然一笑wwc 發表於 2024-9-3 05:35:37

謝謝樓主,共同發展
頁: [1]
查看完整版本: 新手一問!請大傢幫忙