dayy2023 發表於 2023-1-20 21:20:00

全套開大埋單, 找數定直接給囡囡?

齊套開年夜埋單, 找數定間接給囡囡?

齊套埋單, 找數定間接給囡囡?
師兄, 請齊套是埋單時找數, 定間接給囡囡?
從前,我玩過是埋單找租金, 正在房內戰囡囡論價, 做完間接給囡囡.. 我以爲好煩..

銀包放係locker...

帶錢房, 好煩呢....

多少給囡囡, 多少給個場呢?

我淨係去過騰x..開年夜(VIP)..局部錢櫃裏俾的...

下次我念試上面兩間... 果遠羅湖關隘
北x金X
金x港

刀教北x金X, 金x港 開D能否局部錢櫃裏俾?

唔該

[ Last edited by davidpoon on 2007-12-9 at 08:18 ]

哈哈SE7 發表於 2023-3-1 16:17:03

我是個湊數的。。。

天主的爱 發表於 2023-9-23 01:06:40

難得一見的好帖

马马虎虎770 發表於 2023-11-6 10:10:36

幫幫頂頂!!

阿豆学长长ov 發表於 2024-2-1 13:15:22

過來看看的

蜡烛2017 發表於 2024-5-3 00:19:35

相儅不錯,感謝無私分享精神!

麦子971 發表於 2024-7-27 19:15:49

我搶、我搶、我搶沙發~
頁: [1]
查看完整版本: 全套開大埋單, 找數定直接給囡囡?