dayy2023 發表於 2023-1-20 21:20:00

土撥鼠,你捐咗去邊呀?

土撥鼠,你捐咗去邊呀?

土撥鼠兄嘅高文 " 森記** " 停寫咗好耐啦,固然8成狗翕
+1成老做+1成空話,但又實係睇得幾過癮吓 ( 列位有
無同感?);依傢激烈吸籲土撥鼠兄捐翻出嚟做埋降去!

講開森記**,我皆搵過佢一次咁多啦;能夠佢實係太白唔憂做,
嗰次效勞便一般般啦,我諗搵多幾回生D會好D啩?
佢係幾靚嘅,butis not my cup of tea!! 我反而鍾情另一個GZ,
好有女友Feel ( no. 唔講得,SORRY ),佢令我險些沉船咁滯........

土撥鼠,你捐咗去邊呀?
你咗去邊呀?你捐咗去邊呀?

问园会馆 發表於 2023-5-6 09:16:52

支持一下:lol

困虫斗倜 發表於 2023-9-19 16:24:54

幫幫頂頂!!

赏真阁 發表於 2024-7-30 05:05:46

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

深渊金哥哥j 發表於 2024-8-25 21:44:55

LZ真是人才
頁: [1]
查看完整版本: 土撥鼠,你捐咗去邊呀?