dayy2023 發表於 2023-1-20 21:15:01

再到匯港城

再到匯港鄉

昨早同一些伴侶去上沙消夜,7小我私家食左550元實是貴得很肉皆赤埋:cry::cry:以後佢天話去唱K,果為我隻山君來日诰日要返工以是我同山君吾去唱K去左匯港鄉,去到以後便立即問年夜象兄供給bg係吾係到,好彩係到立即面左先前次下左班面吾到:到洗沐個度居然得我一小我私家,吾怪得的cool架仔咁好招婦:出到年夜廳數埋十小我私家皆冇靜得出偶按完足以後上房以為有年夜象兄報酬果為我皆係同山君一間房面知會齊程正骨:cry::cry:但係佢又會正在按肚時攪到你硬曬跟住便乜皆冇:cry::cry:實係俾佢玩死吾知下次一小我私家去會吾會有欣喜寫得吾好請睹諒

夜昙SS 發表於 2023-7-14 05:16:52

支持一下:lol

紫罗兰的叶栏 發表於 2023-11-19 12:29:13

有競爭才有進步嘛

淡然一笑wwc 發表於 2024-1-21 17:55:09

真是 收益 匪淺

尘埃416 發表於 2024-2-21 02:39:48

謝謝樓主,共同發展

杰尼亚斯痔 發表於 2024-3-2 06:04:48

我搶、我搶、我搶沙發~

就放荡不羁就h 發表於 2024-7-3 12:02:21

沙發!沙發!

红星酒斩 發表於 2024-7-12 10:52:27

小手一抖,積分到手!
頁: [1]
查看完整版本: 再到匯港城