dayy2023 發表於 2023-1-20 21:15:01

東海銀灘報告

東海銀灘陳述

東海銀灘短陳述一則
本週某早,又係跟qq女分離後初次到訪東海銀灘, 女女包拆及係走廊睹到的唔皆唔錯, 別的場應教下. 男主任帶隊三選一(^, 港式138. part 1 初段己采購460.開年夜, 山君皆唔造啦, 以後話港式單飛隻係減100. 歸正已試過, 無妨. 兩號機司唔記得號碼.
呢間場主力玩年夜細, 唔好諗住有 part 1, 埋單238.前臺話桑拿街會員無合扣, 陳述終了.
( 請版主年老代放年夜字體, 開開)(夠年夜已?)

[ Last edited by bigcity on 2008-1-20 at 03:45 ]

SUNSHINEhzl 發表於 2023-5-18 17:54:24

學習了,不錯,講的太有道理了

天主的爱 發表於 2023-5-20 05:26:25

:lol不錯

郭光庆 發表於 2023-11-16 23:48:43

LZ真是人才

SUNSHINEhzl 發表於 2023-12-9 14:21:55

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。

网路游民甲厝 發表於 2024-2-3 09:45:32

LZ真是人才

麦子971 發表於 6 天前

路過,學習下
頁: [1]
查看完整版本: 東海銀灘報告