dayy2023 發表於 2023-1-20 21:10:00

沖紅燈(轉貼)

沖白燈(轉揭)

伴侶 囡囡D M早左到 她皆唔念 一路挨茄倫 一路渣奶奶 一路巢她隻西窿仔 跟住聞下D西火係乜家味 咦 乜鬼D西火白白天色 我便問條mm仔 你年夜姨媽明天去 mm仔便話 該當係早兩天至去 實是對沒有起 那我給你挨飛機好欠好 我便最怕囡囡挨飛機 浏覽西爽D喎 件mm仔又話 吹出去好欠好 我道 嘗嘗看 果為讀中教時睇 古夜報 講用硬毛牙刷 閒去刷下個龜頭 日子有功 個龜頭便會無咁敏感 假如旁邊是中年人 又咸咸幹幹 便會大白我講乜鬼 又講返條mm仔 係咁吹 係咁吹 念吹爆我 吹到謙頭年夜汗 皆係吹唔爆 mm仔講 老板 吹到心皆麻啦 皆唔出粗 我便講 皆係插您的小mm mm仔道 你沒有怕我年夜姨媽丫 我道 唔怕 極少血 無成績 照插 假如唔浏覽西 漫冗長夜 晌間旅店房內 實係慘情 咁鬼樣那一個早晨 便恰似平居去叫雞時 照浏覽.........................

第一次轉揭..以爲好低死..以是例外

雪域蓝眸蓝nz 發表於 2023-3-3 03:33:34

幫你頂下哈!!

海鑫木业 發表於 2024-1-30 13:40:25

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

123457297 發表於 2024-5-24 01:25:22

不錯不錯,很好哦

空城乱人心乱 發表於 2024-7-10 06:42:22

前排支持下
頁: [1]
查看完整版本: 沖紅燈(轉貼)